ANĐELA SNIMILA PREKO 900 EKSPLICITNIH SCENA, PA OTKRILA KOJE SVE ZAHTEVE ISPUNJAVA: Jedno joj je ZASTRAŠUJUĆE! FOTO
Anđela Vajt, Foto: Instagram printscreen/theangelawhite

pakao!

ANĐELA SNIMILA PREKO 900 EKSPLICITNIH SCENA, PA OTKRILA KOJE SVE ZAHTEVE ISPUNJAVA: Jedno joj je ZASTRAŠUJUĆE! FOTO

Nedavno se okrenula uređivanju sopstvenog sadržaja

Objavljeno:

Anđela Vajt (37), jedna od najpoznatijih glumica filmova za odrasle, koja je snimila preko 900 intimnih odnosa, otkrila je zavesu nad njenim zanimanjem i da nije u popularnoj industriji sve kao što izgleda.

Ona zapravo i nije ljubitelj gledanja sebe u akciji, prezire, međutim i nakon 900 snimljenih scena ona ne planira da se tu zaustavi. Nedavno se okrenula uređivanju sopstvenog sadržaja, baveći se produkcijom nagrađivanog "Angela Tom Three". Ali uprkos tome što je film osvojio brojne nagrade, ona kaže da zapravo mrzi da gleda sebe.

1 / 2 Foto: PrintScreen/ Instagram/ theangelawhite

"Uredila sam sama svoj veliko delo - Angela Tom Three, koje je osvojilo brojne nagrade i bilo mi je toliko vredno jer sam propustila celo leto. Svi su bili napolju i uživali, prskali se pored bazena, dok sam ja u mračnoj prostoriji, iza spuštenih roletni, uređivala svoj video-materijal. Prilično je zastrašujuće gledati sopstvenu po*nografiju i videti ta lica koja pravim", otkrila je ona tokom razgovora za potkast "Only Stans".

Ona je takođe otkrila da je njen najduži odnos trajao šest sati i da nije bilo snimljeno. "Najduže što sam imala odnos je otprilike šest sati", rekla je ona. A podsećanja radi zbog scene koja koja je trajala sat vremena Anđela je završila u bolnici.

00:19

Najpoznatija srpska porno glumica u dresu Orlova pred Mundijal

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.