JOVAN MEMEDOVIĆ ISPRIČAO VIC O CRNOGORCIMA: Pljušte negativni komentari - "Razočarali ste me"
Voditelj Jovan Memedović, Foto: RTS printscreen

KOME JE OVO SMEŠNO?

JOVAN MEMEDOVIĆ ISPRIČAO VIC O CRNOGORCIMA: Pljušte negativni komentari - "Razočarali ste me"

Poznato je da glumac Andrija Milošević obožava da priča viceve, iako su oni, uglavnom, samo njemu smešni.

Objavljeno:

Voditelj Jovan Memedović postavio je na društvenoj mreži Instagram snimak izazvavši glumca. Naime, on je ispricao vic koji se tiče Crnogoraca, a poznato je i da je Andrija rođen u Crnoj Gori.

- Deda, Crnogorac, izrazio želju da vidi gde mu sin radi. Sin, lekar, dovede ga u bolnicu, da mu objasni kako sve to izgleda. On mu pokazuje, ovo je ambulanta jedan, ambulanta dva, i na kraju dođu do ginekološkog stola. Šta je ovo? Ovo je, deda, za ginekološki pregled. Žena legne na ovaj sto, jednu nogu stavi ovde, drugu ovde, i onda čovek, stručnjak, ginekolog, može lepo da priđe i obavi pregled. Deda u sekundi kaže: "Eto! Da je sreće, ovo bi svaka kuća u Crnu Goru morala da ima!" - ispričao je Memedović, a dodao je i opis.

- Evo jedan crnogorski! Pričao mi pokojni Badanj iz Virpazara kog se svako malo setim. Zna li si njega jado? Imao je strašne fore i priče - napisao je voditelj u opisu videa.

Jovan Memedović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Komentari ispod istog samo su se nizali, a mnogi nisu očekivali da vide voditelja u ovom izdanju.

- "Ovo nijednoj ženi neće biti smešno", "Mislila sam da ste ozbiljan čovek", "Razočarali ste me" - samo su neki od komentara na mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.