IMA SEDMORO DECE, A IZGLEDA KO BOMBA: Sa 48 godina SNIMA reklame u DONJEM VEŠU, mešaju je sa ĆERKAMA (FOTO)
Majka sedmoro dece sa ćerkama, Foto: Printscreen/Instagram/ jessicaenslow

MAJKA BOMBA

IMA SEDMORO DECE, A IZGLEDA KO BOMBA: Sa 48 godina SNIMA reklame u DONJEM VEŠU, mešaju je sa ĆERKAMA (FOTO)

Otkrivamo kako izgleda ova seksi mama, za koju misle da je sestra svojim ćerkama

Objavljeno:

Kada se porodila sa prvim detetom u ranoj mladosti nije izgledala ni blizu dobro kao sada, a sada ima sedmoro dece, sjajno telo i udatu ćerku. jednog dana je rešila da se promeni i nije mnogo razmišljala, samo je to uradila.

Otkrivamo kako izgleda ova seksi mama, za koju misle da je sestra svojim ćerkama.

Prvo dete je rodila 1994. godine kada je imala samo 19 godina. Ubrzo, 1996. godine, Džesika je po drugi put postala majka, sa 21 godinom. U narednih 19 godina dočekala je rođenje još petoro dece i ponovo se udala. Najmlađe dete u porodici rođeno je 2013.

Enslovu konstantno obasipaju pitanjima za tajnu njenog mladalačkog izgleda, a neki veruju da se sigurno podvrgava estetskim korekcijama. Međutim, jasno je da njena prirodna lepota isijava iz nje, vidi da je ona jedna srećna žena i zdrava majka. Istinska lepota je uvek dolazila iznutra i zato se ona nikada nije podvrgavala nikakvim dodatnim tretmanima ili filerima.

Prvo četvoro starije dece je iz prvog braka, a ostalo troje iz drugog. Džesika se može pohvaliti svojim mladalačkim izgledom zbog kojeg joj se daje isti broj godina kao i njenoj odrasloj deci. Kad god objavi fotografije na društvenim mrežama, u društvu svoje ćerke Alise, pratioci na Instagramu primećuju da njih dve, izgledaju kao sestre, a ne kao majka i ćerka.

Brojni pratioci na društvenim mrežama je konstantno pitaju: "Kako uspeva da ostane tako šarmantna kada je potrebno da brine o svojoj velikoj porodici? Kako uspeva da izgleda kao model i pored sedam porođaja?"

Enslou priznaje da na početku nije sve išlo glatko i da ni sama nije razumela kako je tako brzo dobijala na težini tokom prve trudnoće. Bila je sigurna da će se odmah vratiti svojoj „normalnoj veličini“ i odeći na koju je navikla nakon porođaja.

„Bukvalno sam se vratila kući iz bolnice i odmah obukla farmerke pre trudnoće samo da bih otkrila da ne idu dalje od sredine butine“, rekla je ona. "Ovo je dovelo do ekstremnog straha i male depresije."

Govoreći o tome kako je postala vitka i fizički se transformisala, Džesika objašnjava da je za njen uspeh presudno što imala muža i stariju decu koja su je podržavala.

Budući da je zauzeta mama, Džesika je morala da nauči kako da uvrsti vežbe u svoje dnevne rutine. Pre nego što je započela radikalni fitnes program 2017. godine, majka sedmoro dece je svakodnevno jela čokoladu, testeninu i povremeno je vežbala.

„Jela sam krem na kašičicu, sa tostom i bananama“, rekla je jednom prilikom. „Tada su stvari počele da izmiču kontroli i konačno su me navele da promenim svoje svakodnevne navike".

Trenutno, ide u teretanu tri puta nedeljno dok su njena deca u školi, a svakog ponedeljka se budi rano ujutru da odradi svoj tradicionalni kardio trening.

"Radi šta možeš!" je njena najomiljenija izjava.

Kada je u pitanju način na koji jede, objašnjava da je njena ideja da jede „intuitivno“ jer ne želi da pažljivo prati koliko je kalorija apsorbovano i koliko je hranljivih materija telo unelo.

Džesika podržava upotrebu raznih suplemenata. „Samo ostanite dosledni“, kaže ona. "Čak i ako ne uspete uvek, samo ignorišite to i pokušajte da se vratite tamo gde ste stali."

ZA 12 MESECI SLEDILA OVIH 9 TRIKOVA ZA MRŠAVLJENJE I SKINULA VIŠAK SALA: Kilogrami sigurno idu dole ako ih se pridržavate (VIDEO):

00:17

ZA 12 MESECI SLEDILA OVIH 9 TRIKOVA ZA MRŠAVLJENJE I SKINULA VIŠAK SALA: Kilogrami sigurno idu dole ako ih se pridržavate (VIDEO)

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.