MREŽAMA SE ŠIRI PICA BEZOBRAZNOG NAZIVA, SA JOŠ BEZOBRAZNIJIM SASTOJCIMA: Retko ko bi OVO ZAISTA PROBAO! (FOTO)
Mudićoza, Foto: Printscreen Twitter/Planinski_Lav

urnebesno

MREŽAMA SE ŠIRI PICA BEZOBRAZNOG NAZIVA, SA JOŠ BEZOBRAZNIJIM SASTOJCIMA: Retko ko bi OVO ZAISTA PROBAO! (FOTO)

Neko se dosetio da napravi picu od belih bubrega, takozvanu, koja je vrlo brzo postala hit na mrežama. Njena fotografija se ponovo pojavila na mrežama, a kako nam se čini, nastala je negde u Aziji

Objavljeno: 13:46h

Italijani su poznati po svojoj kuhinji, ali i po tome koliko umeju da se uvrede i skandalizuju na razne novitete i recepte u svetu pica majstorija. Jedan takav je aktuelan na društvenim mrežama. Tu picu su nazvali "mu*ićoza".

Verovatno svi znate za bele bubrege, jelo koje je pomalo kontraverzno i koje neće svako želeti da proba. Za one koji slučajno ne znaju, ovo je vrhinski specijalitet a predstavlja obrađene testise životinje, najčešće od bika.

Neko se dosetio da napravi picu od belih bubrega, koja je vrlo brzo postala hit.

Kao što vidite na slici izgleda kao normalna pica, sa klasičnim sastavima, „samo“ što na kraju se dodaju i beli bubrezi.

Naravno dok su mnogi rešili da odmah zamrze ovakvu ideju, neki bi mu sigurno dali šansu, ipak su beli bubrezi specijalitet koji neki vole.

„Tačno ćemo da zaratimo sa Italijanima zbog ovoga“; „Meni nije dobro“; „Quattro testosteroni“; „Bianco bella bubrećoza“; „Varvarski! Bez pelata i origana“ samo su neki od komentara.

Jedno je sigurno, samo zbog čuvene havajske pice na koju su Amerikanci rešili da stave ananas je nastalo mnogo svađa. Ne smemo ni da posmilsimo kako bi reagovali na bele bubrege.

Majke i snajke:

00:53

Majke snajke

(Espreso/CityMagazine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.