BILA JE OMILJENA BAKA U KRAJU, PA JE ZAVRŠILA U ZATVORU: Policajka GODINAMA vodila DVOSTRUKI ŽIVOT, suprug ZANEMEO
Džoana sa suprugom, Foto: Printscreen/Facebook/JoanneSegovia

dva lica

BILA JE OMILJENA BAKA U KRAJU, PA JE ZAVRŠILA U ZATVORU: Policajka GODINAMA vodila DVOSTRUKI ŽIVOT, suprug ZANEMEO

Niko, pa čak ni njen suprug, nije znao čime se bavila

Objavljeno:

Ova baka je godinama izvršavala ilegalne radnje, i uvozila drogu u SAD iz država širom sveta. Sarađivala je sa dilerima iz Hongkonga, Indije, Singapura i čak i Mađarske.

A sve vreme se činilo da vodi život iz bajke, i komšijama i njenom suprugu.

Džoana Marijan (64) iz Kalifornije godinama je živela život koji je ličio na bajku. Bila je voljena baka i komšinica, uvažavana policajka, međutim, ona je decenijama živela dvostrukim životom.

Niko iz njene okoline nije znao da se ona dugo bavila švercom velike količine droge.

Joanne Segovia
foto: Printscreen/Facebook/JoanneSegovia

Ona je do kraja 2015. godine živela život u stilu Voltera Vajta iz popularne američke serije "Breaking bad".

Džoana je izvršila najmanje 61 pošiljku droge iz Hongkonga, Mađarske, Indije i Singapura i slala ih u tazličite krajeve SAD.

Uglavnom se radilo o valeril-fentanilu, vrlo jakim tabletama koji su se koristili i kao opijati. Ono što je sve zaprepastilo je i činjenica da je mnoge od akcija šverca droge organizovala dok je radila u sindikatu policije.

Ona je sa članovima svoje grupe komunicirala preko WhatsApp grupe. Policija je nakon hapšenja ustanovila da je ona preko ove aplikacije sa jednim brojem iz Indije razmenila više od 100 poruka.

Njen suprug Domingo (79) izjavio je da nijednog trenutka nije posumnjao da se njegova žena bavi ilegalnim poslom, a takođe niko od njenih kolega nije primetio ništa sumnjivo, piše NY Post.

Joanne Segovia
foto: Printscreen/Facebook/JoanneSegovia

Policija je u poslednje tri godine pre njenog hapšenja presrela nekoliko isporuka droge koje su anonimno slate poštom. Nakon opsežne sitrage, konačno su uspeli da joj uđu u trag. Kada su shvatili da se oiza lika narko bosa krije ljubazna baka iz komšiluka bili su zaprepašćeni.

"Ona je najslađa i najljubaznija žena na svetu. Bila je uvek vrlo velikodušna i privržena porodici. Svi smo iznenađeni, ne možemo da verujemo", rekla je njena rođaka.

Ona je takođe rekla da ne razume zbog čega je Džoana to radila.

"Nije im trebao novac, oboje su primali dobru penziju, ništa im nije nedostajalo", dodala je začuđena rođaka.

Nakon hapšenja Džoana je negirala optužbe navodeći da iza svega stoji njena prijateljica. Ukoliko bude osuđena preti joj 20 godina zatvora.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.