PRONAŠAO JE OGROMNU SUMU NOVCA U PARKU: O onome što je URADIO bruje svi
Novac, Foto: Printscreen/Giphy

NEĆETE VEROVATI

PRONAŠAO JE OGROMNU SUMU NOVCA U PARKU: O onome što je URADIO bruje svi

Džon Smit je šetajući parkom pronašao ogromnu svotu novca a ovo sto je uradio sa njim će vas odduševiti!

Objavljeno:

Džon živi u Portlandu i njegov jedan sasvim običan dan pretvorio se u priču iz filmova!

Izašao je u šetnju sa psom u park u blizini njegovog doma u Portlandu, kada je naišao na neverovatan prizor. Džon je pronašao kesu punu novčanica koje su ukupno vredne više hiljada evra! Ali ono što je uradio sa novcem će vas iznenaditi.

Džon je odmah otišao u lokalnu policiju i prijavio pronalazak, nadajući se da će pravi vlasnik biti pronađen. Kako bi olakšao proces, Džon je pregledao nadzorne kamere u blizini mesta gde je pronašao novac, ali vlasnik i dalje nije bio pronađen.

Umesto da zadrži novac za sebe, Džon se odlučio na nesebičan potez. Obratio se lokalnoj humanitarnoj organizaciji i donirao celu sumu novca u humanitarne svrhe, nadajući se da će to pomoći ljudima kojima je zaista potrebno.

pare
foto: MUP

Džon je otkrio da mu nije bilo lako da se odrekne velike sume novca, ali je znao da je to ispravna stvar koju treba učiniti. Njegov postupak je izazvao divljenje među zajednicom i mnogi su ga nazvali herojem.

- Ne mogu ni da zamislim kako bih se osećao da sam izgubio tako veliku sumu novca - rekao je Džon.

- Nisam želeo da to bude nešto što mi smeta u budućnosti i želeo sam da učinim nešto dobro za svoju zajednicu - zaključio je.

Ova priča je dokaz da i u svetu u kojem se ljudi ponekad fokusiraju na novac i materijalne stvari, ima onih koji su spremni da učine prave stvari i pomognu drugima kada god je to moguće.

00:20

Vlahović ubacuje pare za humanitarnu pomoć

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.