ZBOG OVE DIJETE SAŠA KAPOR SE DAVI U HRANI, A NE GOJI SE: Nikad nije dobio STOMAČIĆ, evo šta JEDE
Saša Kapor, Foto: Youtube

PAŽNJA

ZBOG OVE DIJETE SAŠA KAPOR SE DAVI U HRANI, A NE GOJI SE: Nikad nije dobio STOMAČIĆ, evo šta JEDE

Najviše uživa u testu i poznatim sarajevskim pitama, ali i čokoladi sa rižom. Kada pretera pređe na jelovnik koji je zdraviji, ali je i ukusan

Objavljeno:

Saša Kapor je priznao da je veliki gurman, ali da je i jak karakter, pa uspeva da balansira i održava dobru formu.

Pevač voli da uživa u hrani, pa lako dodaje kilograme kada se opusti. Međutim, pred toga zna da istraje kada je dijeta u pitanju pa mu nije teško da smrša kada to zacrta.

Najviše uživa u testu i poznatim sarajevskim pitama, ali i čokoladi sa rižom. Kada pretera pređe na jelovnik koji je zdraviji, ali je i ukusan.

„Obično je to lagana hrana, salate i voće. Navučen sam na cezar salatu i nju najčešće jedem bez hleba, ponekad uz krompiriće. Doručkujem žitarice sa mlekom ili jogurtom, užinam voće, a za večeru to može biti riba ili neka salata. Inače, kada imam nastup uveče, tada preskačem večeru kako bih bio poletniji i lakše se osećao“, isričao je Saša, kako prenosi „Grand Online“.

Pored supruge Nikoline koja odlično kuva i pevač povremeno iznenadi porodicu specijalitetima koje spremi.

1 / 5 Foto: INSTAGRAM/NIKOLINA.KOVAC

„Znam da spremam paste na razne načine, ribu, jaja..Zapravo znam mnogo toga osim nekih tradicionalnih kuvanih jela, poput pasulja“, kaže Kapor.

Za dobre rezultate kada je u pitanju fizički izgled, pevač praktikuje kombinaciju prilagođene ishrane i vežbanja.

„Dok sam se takmičio u “Zvezdama Granda“ jako sam malo vežbao, pa se ponovo vratio teretani i tako u krug, sa pauzama. Znam koliko je trening važan za svakog čoveka i u poslednje vreme se trudim da to ne preskačem“, rekao je Saša.

(Espreso/Novas/Marijana Savić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.