OVO SU ZNACI DA VAS VARA NAKON POROĐAJA: Ono što je našla u muževom telefonu OTERALO JE KOD PSIHOLOGA
Prevara, Foto: Profimedia

DA LI VARA

OVO SU ZNACI DA VAS VARA NAKON POROĐAJA: Ono što je našla u muževom telefonu OTERALO JE KOD PSIHOLOGA

Ova žena je zatražila savet od psihoterapeuta zbog očajne izdaje svog partnera, a evo šta se desilo:

Objavljeno:

Nakon 11 godina u braku neimenovana žena ostala je šokirana ponašanjem svog supruga. Imaju dvoje dece i dobili su treće, a njegov postupak šokirao je sve oko njih! Ova žena zatražila je savet od terapeuta za veze preko portala britanskog Sana.

Naime, kako je otkrila, ona nije dopustila mužu da joj se približi nakon što je pre devet meseci prošla prilično traumatičan porođaj. Morala je na operaciju i dva dana je nakon toga bila na intenzivnoj njezi. Kako je opisala, to iskustvo joj je bilo zastrašujuće i mislila je da će njen suprug imati razumevanja za duži period oporavka koji joj je bio potreban. Pre svega psihički.

Trudnoća, Trudnica
foto: Profimedia

Par je u braku 11 godina i imaju još dvoje dece od osam i šest godina. Međutim, primetila je da je njen muž u jednom trenutku počeo da se ponaša neobično, pa je proverila njegov mobilni telefon i otkrila da je, ni manje ni više nego tražio devojke za seks.

- Takođe je počeo da gleda pornografiju. Povređena sam i ljuta, ali još mu nisam ništa rekla jer znam da nisam smela da pogledam u njegov mobilni telefon - istakla je očajna žena.

(Espreso/SrećnaRepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.