"NE RAZVODITE SE, MOLIM VAS" Glumac Slaviša Čurović o NAJTEŽIM TRENUCIMA u životu, ovo JAVNOST NIJE ZNALA
Slaviša Čurović, Foto: Printscreen/Youtube/Praktična žena

POSLUŠAJTE

"NE RAZVODITE SE, MOLIM VAS" Glumac Slaviša Čurović o NAJTEŽIM TRENUCIMA u životu, ovo JAVNOST NIJE ZNALA

Slaviša Čurović iskreno o razvodu i o smrti majke za koju je bio jako vezan

Objavljeno:

Glumac Slaviša Čurović je bio u braku sa prelepom glumicom Tijanom. Njih dvoje su odlučili da nakon sedam godina od razvoda obnove svoju ljubav, a Slaviša ima jasnu poruku za sve parove koji prolaze kroz krize u braku.

- Nemojte ljudi da se razvodite molim vas, to je strašno, dete mi je imalo sedam godina... Dete mi je osetljivo, plače za sitnicu. Taj razvod, te suze ćerkine nikada neću zaboraviti... Razvod je katastrofa ako imate decu. Ja sam isto osetljiv, rastrgli bi me da znaju da sam nežan - ispričao je on svojevremeno u emisiji "Praktična žena" kada je otkrio zbog čega mu majka nije davala da se bavi boksom.

On je dugo čekao da mu se ukaže prilika da bude glumac, ali se to čekanje na kraju isplatilo.

- Dugo sam čekao za svoju šansu u karijeri, a znao sam iz boksa da se nekada mora čekati, a sad kad dočekas jurišaj, oscilacije u poslu i ga ima previše ili premalo - rekao je Slaviša priznao i da je u našem glavnom gradu živeo kao beskućnik.

- Pre 6 godina kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao ne bih opstao. Tad sam se i razveo - rekao je i dodao:

- Verovatno bi se prosečan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao - ispričo je Siniša koji je u to vreme bio razdvojen od Tijane.

- Rekla mi je u testamentu majka: 'Znaš šta sine, ti si najbolji čovek, ali usta služe da zadrže jezik, tako da ne pričam previše'... Bili smo jako bliski, znas da se svekrve i snahe ne podnose, ali moja bivša žena je molila moju majku da živi sa nama - eto to nikad nisam čuo - rekao je on.

(Espreso/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.