NA OVOJ APLIKACIJI SE NUDI NOVAC ŠAKOM I KAPOM: Ova vrsta USLUGE se najviše traži od ŽENA
Foto: Profimedia

Šokantno

NA OVOJ APLIKACIJI SE NUDI NOVAC ŠAKOM I KAPOM: Ova vrsta USLUGE se najviše traži od ŽENA

"Svako sebe ceni najviše pa ako se poklopiš poklopiš"

Objavljeno:

U Srbiji smo se na online upoznavanje odavno navikli, a Tinder i Bumble nam nisu nepoznanice. Međutim, naleteli smo na internacionalni sajt za upoznavanje pod imenom Seeking i naleteli na interesantan preokret.

U inostranstvu ovaj sajt odavno je pred očima javnosti, spominje se u mnogim podkastima, a bio je i deo dokumentarnog serijala Amande Atvud, poznate britanske starlete i zvezde rijalitija "Ljubavno ostrvo".

Kada smo napravili anonimni nalog sa lažnim imenom, sutradan nas je sačekala gomila poruka. Imajte na umu ti ljudi nisu imali ni najmanju predstavu kako osoba sa druge strane izgleda. Sajt koriste oženjeni, slobodni, stariji i mlađi. Reklo bi se standard? Ne baš.

Svaki muškarac je morao da obelodani koliko je težak, što uključuje godišnje prihode i celokupnu neto vrednost. Žene na svojim profilima imaju "listu želja" u kojoj mogu da navedu šta sve žele od svog mentora, želje su se kretale u vrednosti od 100 do 15000 dolara. Mislim da nam je sada svima jasnije o čemu se radi.

Iako se pri početku pravljenja naloga svi upozoravaju da sajt ne služi da biste se jednom našli i razmenili dobra, što se u američkom žargonu zove PPM (pay per meet) odnosno "plaćanje po susretu" i da nikako ne treba deliti svoje lične informacije sa drugim korisnicima kao što su bankovni račun, to ljude ne sprečava da susret traže odmah nakon druge poruke. Naravno tome prethodi razmena kontakta i dovoljno fotografija.

Naravno mnogo devojka objavljuje svoje fotografije i na samom sajtu, neke pregled omogućavaju samo premium korisnicima.

Vini Fias, Instagram, Starleta
foto: vianeyfrias/Instagram

Pre nego što su promenili politiku Seeking je služio sponzorima i sponzorušama da se pronađu. Sada sajt služi za upoznavanje i pronalažene ljubavi, međutim sa razlogom reputacija i dalje stoji.

Ipak neki veruju da se ljubav, avantura, prijateljstvo i još ponešto može pronaći i ovde, pa odbijaju da plate ono što je po njihovim rečima precenjeno. "Svako sebe ceni najviše pa ako se poklopiš poklopiš." kaže jedan od korisnika, od koga smo dobili i odgovor na to šta ne želi da plati i koje su stvari precenjene: "Kurvarluk (starletizam i sponzoruše finim rečnikom) bez plaćanja poreza.", rekao je kratko i jasno.

Što se nas tiče prostitucija je postala legalna, ali samo na web-u.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.