ZALEDIĆETE SE POSLE OVOG PRIZORA: Izronila je iz vode, a u rukama je držala 1 STVAR, JEZIVO (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/_galkina_anna_

AU

ZALEDIĆETE SE POSLE OVOG PRIZORA: Izronila je iz vode, a u rukama je držala 1 STVAR, JEZIVO (VIDEO)

Na tolikom minusu uspela je da izvede genijalan trik

Objavljeno:

Jedna devojka je pokazala veliku hrabrost kada je u vodi izvela jednu stvar.

Na tolikom minusu uspela je da izvede genijalan trik.

Pazite samo na šta se usudila.

Iako većina nas jedva čeka zrake sunca te prvu priliku da upija toplotu i dobije bronzani ten, ima onih koji uživaju u čari ledenih zimskih dana. Većini nije strano da šetaju po hladnom vremenu i snegu te da svoju izdržljivost treniraju na taj način. I dok bi se drugi najradije u toj situaciji ušuškali u toplini svog doma uz neki čaj, influenserka Ana Galkina poznata na tiktoku kao "Ledena kraljica", iz dana u dan šokira svoje pratioce objavama na svom profilu.

Među jednim od poslednjih video-snimaka koji se nalaze na njenom profilu, Ana izranja iz ledenog jezera i u rukama drži ledeni tanjir simulirajući da ispija supu. Međutim, ono što ona radi je neverovatno. Ne ispija vodu iz ledene posude koja se u njoj nakupila, već je prosipa i gricka led. U kupaćem kostimu i našminkana, mlada tiktokerka je šokirala svoje pratioce pokazavši da je izdržljiva i da prkosi svim vremenskim prilikama pa i velikom minusu.

Dok su neki pokušavali da shvate koliko joj je bilo potrebno vremena da izdrži ispod vode, drugi su pokušavali da dokuče da li je u njenim rukama staklena posuda.

- Ne razumem kako to ljudima uspeva a da se ne smrznu -

- Ovo deluje bolno -

- Kako izgleda živeti svoj san - komentarisali su korisnici mreže.

Galkini nije prvi put da objavljuje ovakve sadržaje. Devedeset odsto objava koje koji se nalaze na njeno Tiktoku su iz ledene vode i jezerceta na zaleđenoj površini. Tiktokerka je često u bikiniju ili šortsu ne mareći za hladno vreme i nisku temperaturu te u svojim objavama pokazuje kako pravi Sneška belića boraveći u hladnoj vodi, zatim kako boksuje sa velikim Sneškom i kako izvlači iz jezerceta ribu i zaleđene figure leptira i slično.

Njene objave broje milione pregleda a šokirani pratioci svakodnevno komentarišu i pohvaljuju njenu hrabrost i odvažnost. Neki od njih priznaju kako im je nekada i kod kuće i previše hladno, te odaju Galkini priznanje za to što ona boravi u daleko hladnijim uslovima.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.