OVA SVETSKA GLUMICA PARLA SRPSKI SAMO TAKO: Priča naš jezik gde stigne, isplivao i snimak kako PSUJE (VIDEO)
Stana Katić, Foto: SMT Pictures / AFP / Profimedia

SJAJNA JE

OVA SVETSKA GLUMICA PARLA SRPSKI SAMO TAKO: Priča naš jezik gde stigne, isplivao i snimak kako PSUJE (VIDEO)

Stana Katić poreklom je iz naše zemlje, a u Holivudu je izgradila uspešnu glumačku karijeru.

Objavljeno:

Holivudska zvezda srpskog porekla Stana Katić koja je rođena u Hamiltonu u Kanadi 26. aprila 1978. godine, a veoma je poznato ime u Holivudu.

Popularna Kejt Beket iz serije "Kasl" studirala je najpre na Univerzitetu u Torontu, a zatim u Gudmanovoj školi drame u Čikagu, a onda i u glumačkoj školi "Beverli Hils plejhaus".

Tokom svog glumačkog školovanja, Stana je postigla vrhunske rezultate i svu si bili oduševljeni njenim talentom za glumu. Stana je poliglota i govori čak četiri engleski, srpski, italijanski i francuski jezik.

Stana Katić
foto: Profimedia

Stana je zvezda u Holivudu, a s vremena na vreme poseti naš region i svima jasno pokaže koliko joj prija boravak na ovim prostorima.

Stana u u Beogradu ima rođake, kao i članove uže porodice. U Beogradu živi Stanin brat Marko i upravo zbog toga ona veoma često dolazi u Beograd i posećuje ga. Pored Marka, ona ima još tri brata i jednu sestru. Stana Katić izuzetno voli srpsku kuhinju i srpske specijalitete, a često ističe kako je ajvar njeno omiljeno jelo.

Stana Katić je nekoliko puta posetila našu zemlju pre pandemije. Poslednji put je viđena 2018. godine na koncertu Filharmonije u srpskoj prestonici, a potom i 2019. u Drvengradu kao predsednica žirija festivala „Kustendorf“.

U nastavku pogledajte smešan video na kojem Stana psuje na srpskom:

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.