SOFIJA RAJOVIĆ JEDE SAMO OVU HRANU I SMRŠALA JE 15 KILOGRAMA: Njenu dijetu ćete odmah ZAPISATI
Sofija Rajović, Foto: Preentscren/RTV Pink

ODLIČNO IZGLEDA

SOFIJA RAJOVIĆ JEDE SAMO OVU HRANU I SMRŠALA JE 15 KILOGRAMA: Njenu dijetu ćete odmah ZAPISATI

Glumica Sofija Rajović, koja je skrenula pažnju na sebe ulogom u popularnoj seriji “Istine i laži”, pojavila se na jednoj žurki i svi su primetili koliko je smršala.

Objavljeno:

Sofija se zbog zdravstvenog problema ugojila veliki broj kilograma. Koje naše lepotice su skrenule najviše pažnje izazovnim odevnim kombinacijama na partiju, kao i kako Sofija Rajović sada izgleda, nakon što je smršala 15 kilograma, pogledajte u nastavku.

Za Sofijom Rajović mnogi su se okretali, a svima je ponosno pokazala novo izdanje.

Prvog dana jede se samo voće, drugog meso i riba, trećeg povrće, a četvrtog testenina.

– Ta četiri dana se smenjuju, u svakom možete neograničeno da jedete namirnice koje su navedene. Naravno, to ne znači da treba da preterujete. Nećete verovati kojom brzinom će vam se menjati telo od dvadesetog do tridesetog dana dijete. Samo izdržite.

Sofija Rajović
foto: Damir Dervišagić

I dan

Jedite voće

Dozvoljeno je sve od voća osim banana. Smete da jedete čak i koštunjavo. Za doručak pomešajte u blenderu nekoliko vrsta voća, za ručak napravite voćnu salatu ili, ako ste u žurbi, pojedite dve jabuke. Takođe, u rerni možete da ispečete jabuku ili krušku, naravno bez ikakvih začina.

II dan

Navalite na meso i ribu

Izbegavajte svinjetinu i jagnjetinu. Osim toga, najbolje je da meso ili riba budu spremljeni na žaru ili da ih jedete barene. Nemojte preterivati sa solju jer ona vezuje vodu. Najbolja so za dijetu je kalijumova.

III dan

Vreme je za povrće

Ovo je najteži dan. Nisu dozvoljene mahune (grašak, boranija, kukuruz...), niti pečurke. Možete da jedete bareni brokoli, karfiol, grilovani patlidžan i razne salate. Naravno, i da sve prelivate ili začinjavate maslinovim uljem.

IV dan

Uživajte u testenini

U ovom danu su dozvoljene špagete ili testo za picu. Jedini prilog koji se koristi je kečap. Moja preporuka je da kupite klot testo za picu, ispečete ga u rerni ili mikrotalasnoj, sa strane stavite kečap u neku posudu, pa umačite testo. Ako kečap premažete preko testa i onda ga ispečete, testo će ga upiti i neće biti toliko ukusno.

(Espreso/Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.