SRPKINJA IZ NIŠA "UPECALA" KAZAHSTANCA, SADA NIKOME NIJE KAO NJOJ: Bila PROSEK, a sad SILIKONE VALJA U NOVCU (FOTO)
Milica Polskaja, Foto: Printscreen/Instagram/MMM_STILL_LIMITED_EDITION

obratite pažnju

SRPKINJA IZ NIŠA "UPECALA" KAZAHSTANCA, SADA NIKOME NIJE KAO NJOJ: Bila PROSEK, a sad SILIKONE VALJA U NOVCU (FOTO)

Milica je majka četvoro dece, ali svog izabranika vešto krije

Objavljeno:

Milica Polskaja nekada je izgledala drugačije - takmičila se za Miss Niša, a danas pliva u luksuzu u Almatiju u Kazahstanu.

Ako ste aktivni na društvenim mrežama, onda vam je sigurno u nekom trenutku "iskočila" atraktivna plavuša u skupocenoj garderobi. Zbog njenog prezimena, ali i izgleda, mnogi su mislili da je Ruskinja. Zapravo, Milica Polskaja je rođena u Boru, kasnije se preselila u Niš, a danas živi u Kazahstanu.

Aktivna je i popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati skoro 350.000 ljudi, a ako je suditi po objavama, Milica danas uživa u životu na visokoj nozi. Ne samo da deli trenutke iz privatnog života, nego se često hvali skupocenim poklonima, egzotičnim destinacijama, markiranom garderobom i raskošnim načinom života - zahvaljujući suprugu.

Milica je majka četvoro dece, ali svog izabranika vešto krije. Nikada nije objavila njegovo lice, već na svakoj fotografiji stavlja stikere kojima ga sakriva. Atraktivna plavuša udata je za misterioznog, prebogatog Kazahstanca, a u snimcima često priča o njihovom braku. Tako je jednom prilikom otkrila da su se upoznali u jednom klubu u Dubaiju, gde je svojevremeno živela i radila.

"On je na prvi sastanak došao sa velikim buketom ruža i bombonjerom u obliku srca. Ja nisam znala ruski, on nije znao engleski, mi smo se sporazumevali rukama i nogama. Sve to je trajalo četiri sata. Poljubili smo se na trećem sastanku", ispričala je Milica i otkrila kako joj je on rekao da ga ju je sam Bog poslao njemu.

Inače, malo ko zna da se Milica Vidosavljević 2010. godine takmičila na izboru za Miss Niša. Studirala je Pravni fakultet i bavila se manekenstvom. Njena fotografije iz tog perioda teško mogu da se pronađu, ali postoji video snimak iz jedne emisije. Izgledala je dosta drugačije nego danas:

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.