MARINA POSTALA MAJKA U 40. GODINI, PA OTKRILA VELIKI PROBLEM: Upozorila sve žene, u pitanju je ZDRAVLJE
Žena, ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok/hospicenursejulie

VAŽNO

MARINA POSTALA MAJKA U 40. GODINI, PA OTKRILA VELIKI PROBLEM: Upozorila sve žene, u pitanju je ZDRAVLJE

Neke smo životne uloge sami birali, neke su nam urođene, a neke nametnute.

Objavljeno:

Čak i kada prihvatite svaku od njih, možete shvatiti koliko je teško odigrati svoju ulogu u filmu koji se zove život, a život nas često iznenadi nekim novim preokretom. Ispovest Marine koje se suočava s problemom koji se događa mnogim ženama između 45. i 50. godine prenela je Sensa.hr, a evo o čemu je reč:

Marina je postala majka u 40. godini života. Kada je saznala da je trudna, uživala je u srećnim vestima, a radovali su i njen muž, deke i bake. Cela porodica je dočekala kad je s bebom naručju izašla iz porodilišta u martu. Ali već u maju je Marinina majka otišla u kupatilo i pala. Noge je nisu slušale i modrice su se pojavljivale jedna za drugom. Lekari su rekli da je reč o krvnim ugrušcima duboko u venama i da će majci kretanje biti veoma otežano. Slegnuli su ramenima i objasnili da odsad mogu samo da čekaju. Godinu dana kasnije, umoran od depresije i beskrajnih suza svoje žene, Marinin otac se preselio na selo.

Marina je od tada bila između dve vatre. Kod kuće je njena beba od nje zahtevala pažnju i brigu, a na drugoj strani grada to su isto zahtevali i njeni roditelji. Svaki drugi dan je dolazila kod majke: pomagala joj, bodrila je, nagovarala je da ide u šetnju, dok je kod oca išla vikendom. Odbio je da se vrati se u grad, ali nije želeo da promeni svoj uobičajeni način života. Marina mu je donosila hranu, novine, kuvala hranu i pokušavala za njega da pronađe puno razumijevanja.

„Sve vreme sam bila s nekim, jer sam osećala da to dugujem svima“, napisala je Marina.

Od tada je prošlo nekoliko godina i ništa se nije promenilo. Njena majka još čeka iznenadnu smrt, otac živi i dalje van grada, a ćerka ide u vrtić. Marina je nakon porodiljskog odsustva odlučila da dâ otkaz kako bi imala vremena da brine o svima.

(Espreso/Sensa.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.