OVO JE DOM BOJANE MALJEVIĆ I TO NAKON ŠTO SU JOJ ALBANCI SPALILI KUĆU: Teško je poverovati da baš OVDE ŽIVI (FOTO)
Bojana Maljević, Foto: Printscreen Youtube / Lični stav

ZAVIRITE

OVO JE DOM BOJANE MALJEVIĆ I TO NAKON ŠTO SU JOJ ALBANCI SPALILI KUĆU: Teško je poverovati da baš OVDE ŽIVI (FOTO)

Svi su se pitali kako nakon razvoda izgleda dom Bojane Maljević, kako se ona oseća nakon razlaza od Skerlića, pa i kako je porodica podnela taj brodolom, međutim, glumica za javnost na tu temu nije imala mnogo šta da kaže Nastavila je da radi punom parom, a osmeh na njenom licu govorio

Objavljeno: 12:24h

Bojana Maljević, koja se proslavila ulogom Biljane Vlaisavljević u filmu Bulevar revolucije, odrasla je na Kosovu odakle se sa roditeljima preselila u Beograd.

Bojani je, naime, tamo spaljena kuća od strane Albanaca, čak joj je i jedan rođak ubijen na kućnom pragu, što je bio ključan razlog da sa sopstvenog ognjišta ruku pod ruku sa roditeljima i sestrom Anom ode u nepoznato.

Maljevići su se posle dosta nedoumica nastanili u Beogradu gde glumica već nekoliko decenija unazad živi i radi. U srpskoj prestonici ona je napravila karijeru, osvojila srca publike i dozvolila da i sama bude osvojena od strane reditelja i scenariste Slobodana Skerlića, sa kojim je donedavno bila u braku i ima dvojicu sinova Luku i Nikolu.

Svi su se pitali kako nakon razvoda izgleda dom Bojane Maljević, kako se ona oseća nakon razlaza od Skerlića, pa i kako je porodica podnela taj brodolom, međutim, glumica za javnost na tu temu nije imala mnogo šta da kaže. Nastavila je da radi punom parom, a osmeh na njenom licu govorio je više od bilo kakvih reči, dok su u neko doba a na njenom "Instagram" profilu osvanule i fotografije njenog ušuškanog kutka.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.