BLIŽI SE SEDMOJ DECENIJI ŽIVOTA, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 20 GODINA: Viktoriju zovu NAJPOŽELJNIJOM BAKOM (FOTO)
Viktorija, Foto: Printscreen Instagram/viktoria_winslow

slike bude maštu

BLIŽI SE SEDMOJ DECENIJI ŽIVOTA, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 20 GODINA: Viktoriju zovu NAJPOŽELJNIJOM BAKOM (FOTO)

U posao je ušla na nagovor ćerke Zoe (24) koja je već radila na platformi Only Funs kako bi rešila nagomilane finansijske probleme

Objavljeno:

Viktoriju Vindzlou (57) zovu najseksi bakom na platformi za odrasle. Iako uveliko gazi šestu deceniju i sve je bliža sedmoj deceniju ona je prava atrakcija na toj mreži, a udvaraju joj se čak i mladići od 19 godina.

U posao je ušla na nagovor ćerke Zoe (24) koja je već radila na platformi Only Funs kako bi rešila nagomilane finansijske probleme. Danas Vindzoluovu zovu "zlatnom MILF", odnosno ženom u zlatnim godinama koja je poželjna za mlađe muškarce.

Pomoć ćerke

Kako je ispričala Viktorija, nikad joj nije palo napamet da bi u svojim godinama bila interesantna bilo kom muškarcu, posebno toliko mlađim, niti da bi iko platio da vidi njeno telo s obzirom na to da je odavno zašla u zrele godine.

- Imala sam ozbiljnih problema s novcem. U jednom trenutku nisam imala para da plaćam stan, pa sam bila prinuđena da spavam na kauču kod prijatelja. Sve se promenilo kad mi je Zoe predložila da joj se pridružim na platformi za odrasle. Ni za milion godina ne bih pomislila da bih mogla da bude zanimljiva muškarcima, posebno ne mlađim – ispričala je ona.

Viktorija živi u Melburn, a ima punu podršku i pomoć ćerke.

- Zoe mi maksimalno pomaže, uči me kako da poziram i slika me u izazovnim pozama u donjem vešu kako bi moje fotke bile što atraktivnije za platformu. Sad kad sam uspela da prevaziđem sumnje u samu sebe osećam se osnaženo, poletno i mlado – dodala je ona.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.