VELIKA TRAGEDIJA DRAGANA BJELOGRLIĆA: I danas se NIJE OPORAVIO, užasna vest je stigla PRERANO
Dragan Bjelogrlić, Foto: Kurir

tuga

VELIKA TRAGEDIJA DRAGANA BJELOGRLIĆA: I danas se NIJE OPORAVIO, užasna vest je stigla PRERANO

Dragan Bjelogrlić oženjen je Majom i imaju dvoje dece, ćerku Miju i sina Alekseja. Mija je diplomirala na Fakultetu političkih nauka i postala diplomirani politikolog. Aleksej je upisao glumu, te krenuo tatinim stopama

Objavljeno:

Jedan od najuspešnijih srpskih glumaca Dragan Bjelogrlić prošao je kroz različite životne situacije, a put ka vrhu bio u je otežan i jednom od najvećih tragedija.

Jedna od njih zadesila ga je kad je bio tinejdžer, a od toga se i dan danas nije oporavio. Jednom prilikom je i otkrio o čemu je reč.

"Meni je, nažalost, otac umro kad sam bio pred maturom. Jedan od poslednjih razgovora koji pamtim s njim dok je ležao u postelji bio je upravo taj da treba da se bavim ozbiljnim stvarima u životu, i to je podsvesno uticalo na moj odabir građevine”. Nije baš najsrećniji ni zbog saradnje u projektu ,,Hajde da se volimo”, a koju je opisao: ,,Imao sam laganu prodaju duše u trećem Breninom filmu ‘Hajde de se volimo 3’. To je đavo malo dolazio po svoje. To je igranje za pare. To je opasno”. Da je do njega, kao gumicom bi izbrisao i iskustvo sa Nacionalnim filmskim festivalom u Novom Sadu, kad su ga neargumentovano prozivali zbog nestanka 800.000 evra. Poslednjih dana mu štošta zamera kolega Predrag Gaga Antonijević", rekao je jednom prilikom Bjelogrlić.

Dragan Bjelogrlić, Maja Bjelogrlić
foto: Stefan Jokić

Podsetimo, Dragan Bjelogrlić oženjen je Majom i imaju dvoje dece, ćerku Miju i sina Alekseja. Mija je diplomirala na Fakultetu političkih nauka i postala diplomirani politikolog. Aleksej je upisao glumu, te krenuo tatinim stopama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.