ISTI KAO I PRE 20 GODINA: Ovo je PRVA SLIKA glavnih junaka iz nastavka FILMA "MUNJE" (FOTO)
Munje, Foto: prentscreen/youtube/Predrag Jovanovic

munje opet

ISTI KAO I PRE 20 GODINA: Ovo je PRVA SLIKA glavnih junaka iz nastavka FILMA "MUNJE" (FOTO)

Snimanje nastavka kultnog domaćeg ostvarenja je završeno

Objavljeno: 22:01h

Snimanje nastavka kultnog domaćeg filma "Munje" je završeno. Premijera filma se očekuje na jesen.

Prošlo je 20 godina a Pop (Segej Trifunović) još uvek mašta o muzičkom uspehu, iako tezgari svirajući obrade osamdesetih. Njegov drug Mare (Boris Milivojević) je praktičniji, zarađuje za život tako što noću, od kluba do kluba, razvozi nargile za tinejdžere.

Sve je isto u životima njih dvojice: nemaju devojke i doživljaje, ali zato imaju stomake. Nova muzika vlada svetom, a njen kralj, stacionarian u Cirihu, je Gojko Sisa (Nikola Đuričko).

Prva fotografija Mareta i Popa

Prvu fotografiju Mareta i Popa sa snimanja objavio je Sergej Trifunović na svom Tviter profilu.

Kako dalje glasi sinopsis filma: Gojko vlada dijasporom i određuje ukus mladih. Na snimanju spota prespektivne pevačice, Gojko insistira da se ubaci sempl iz jedne prastare pesme.

Da, baš pesme njegovih školskih drugova Mareta i Popa. Pesma preko noći postaje Jutjub hit. Mare i Pop saznaju da Gojko koristi njihov stari snimak i da još uvek poseduje kasetu sa originalnom pesmom.

Godišnjica mature

Iste noći sreću druga iz odeljenja koji se sprema na put za Beč, jer Gojko organizuje godišnjicu mature (ogromna većina odeljenja ionako živi u inostranstvu). Naravno, jedino njih dvojica nisu dobili pozivnice.

Inače o snimanju nastavka kultnog filma se dugo razmišljalo, a u međuvremenu je preminuo Nebojša Glogovac, koji je u filmu igrao policajca.

Međutim, prema tvrdnjama reditelja Raše Andrića, ipak su na kraju našli način i da on "bude uključen". A kako će sve na kraju izgledati moraćemo da sačekamo premijeru filma.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.