MARIJA SE RADOVALA FOTKI MUŽA U GROBU, A ONDA JE USLEDIO OBRT: 1 STVAR nije mogla ni da ZAMISLI (VIDEO)
Žena u kolima, Foto: Printscreen/Youtube/ VICE

strašno

MARIJA SE RADOVALA FOTKI MUŽA U GROBU, A ONDA JE USLEDIO OBRT: 1 STVAR nije mogla ni da ZAMISLI (VIDEO)

Plan inicijalno nije bio Ramonova ideja već su ga zapravo skovali policijski istražitelji kojima je prijavio svoje sumnje

Objavljeno: 16:23h

Bivši profesionalni bokser iz SAD lažirao je sopstvenu smrt kako bi dokazao da je njegova žena unajmila ubicu da ga ubije.

Još 2015. godine, Ramon Sosa je dospeo u medije širom sveta nakon što je njegova slika u plitkom grobu postala viralna. Međutim, jeziva scena je bila deo zamke za njegovu ženu Mariju “Lulu” Sosu, koja je planirala da ga ubije.

Par je prolazio kroz razvod kada je Ramon izveo svoje lažno pogubljenje. Plan inicijalno nije bio Ramonova ideja već su ga zapravo skovali policijski istražitelji kojima je prijavio svoje sumnje.

– Kada su mi istražitelji rekli plan, moja prva pomisao je bila: “Mora da se šališ, čoveče”. Mislio sam da imaju dovoljno dokaza da je uhapse. Rekli su mi: „Da, imamo dovoljno dokaza, ali ona je prelepa dama. Ona je majka dvoje dece, član zajednice. Ne želimo da rizikujemo da idemo na suđenje, a da se jedan od porotnika sažali na nju. Želimo da joj pokažemo fotografiju tvog mrtvog tela, izvučemo njenu reakciju i iskoristimo je kao dokaz”. I tako se sve odigralo – rekao je Ramon za Foks njuz.

On je objasnio kako je prvi put upoznao svoju ženu 2007. i da se ubrzo nakon toga oženio njom. “Lulu” je postala američka državljanka samo tri godine nakon udaje. Tada je Ramon počeo da veruje da ona više nije zainteresovana za njega.

– Brzo je krenulo nizbrdo. Nije bilo druge opcije osim da tražim razvod. Kada je dobila američko državljanstvo, počela je da menja načinu na koji razgovara sa mnom i kako se ponašala. Sećam se da mi je rekla: „Sada sam Amerikanka. Ja imam sve beneficije koje ti imaš u ovoj zemlji” – rekao je on za Vajs.

Prema izveštajima, Marija je došla na jezivu ideju da unajmi muškarca da organizuje ubistvo njenog muža. Jedini problem je bio to što nije imala pojma da je čovek kojeg je zvala Ramonov drug. On je identifikovan kao Gustavo i odmah je kontaktirao Ramona i ispričao mu sve o “ugovoru” koji je imao sa njegovom ženom.

– Nakon svega što se dogodilo postao sam ljut, tužan i zbunjen. Čitava mešavina emocija, svaka se borila da bude dominantna. A onda me je pogodila misao da i dalje moram da živim pod istim krovom sa osobom koja planira da me ubije – rekao je Ramon za britanski San.

Sledeći razgovor koji je Lulu vodila sa Gustavom je navodno snimljen i potom predat policiji Hjustona. Međutim, audio snimak navodno nije bio dovoljan da stavi Mariju iza rešetaka. Policiji je trebalo nešto čvršće i štetnije po nju. I tada su počeli da planiraju kako da lažiraju Ramonovu smrt.

Prema izveštajima američkih medija, sve je izvedeno uz podršku FBI-ja i Teksaških rendžera, koji su našminkali Ramonovo lice i glavu, kao na filmu, tako da izgleda kao da je upucan.

– Bilo je jezivo. Potpuno i neopisivo jezivo. Ta slika, do danas, odražava jednu od najtežih stvari koje sam ikada uradio u svom životu – rekao je bivši bokser dok se prisećao morbidne fotografije.

Što se tiče Marije, ona je uhapšena nakon što se policajac predstavio kao ubica koji je došao da joj pokaže dokaz obavljenog posla. U oktobru 2016. osuđena je na 20 godina zatvora.

(Espreso/Objektiv/Sun/Vice)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.