SAZNALA DA JE MUŽ VARAO SA MNOGO ŽENA PA ODLUČILA DA SE OSVETI: Sve javno pokazala na internetu (VIDEO)
Devojka priča o svom bivšem, Foto: Printscreen/TikTok/hillary.zinks

pukao brak

SAZNALA DA JE MUŽ VARAO SA MNOGO ŽENA PA ODLUČILA DA SE OSVETI: Sve javno pokazala na internetu (VIDEO)

Hilari Zinks najpre je u svom stanu pronašla nepoznatu minđušu, a zatim je otkrila i šifru na Tinderu svog supruga

Objavljeno: 17:04h

Mnogi i danas veruju u snagu i vrednost braka kao institucije i oni koji ga sklope uglavnom smatraju kako će on trajati zauvek. Time zatvaraju svoj život za druge ljude i izbore i okreću se toj jednoj osobi, odnosno svom partneru. Međutim, održati brak jeste veoma teško, naročito u današnjem izazovnom vremenu kada su svi izloženi mnogobrojnim iskušenjima. Ipak, za bilo kakvo "švrljanje sa strane" ne postoji opravdanje jer u sekundi se može srušiti i poverenje partnera i brak kom ste bili posvećeni i u koji su obe strane ulagale mnogo i vremena i energije.

Da udar na bračnu zajednicu može da bude izuzetno bolan i težak pokazala je Tiktokerka Hilari Zinks koja je otkrila da ju je njen partner varao godinama i to sa nebrojeno mnogo žena. Posle dosta razmišljanja, odlučila je da to podeli sa javnošću, čime je očigledno rešila i da se na specifičan način osveti sada već bivšem mužu. Naime, ona je na TikToku milionskom auditorijumu prikazala video u kom je objavila fotografije svih ljubavnica svog supruga napisavši u objavi: "Hajde da zajedno ocenimo devojke sa kojima me je bivši muž varao".

U jednom momentu Hilari je svojim pratiocima pokazala minđušu za koju je sarkastično navela da je u pitanju prvi "poklon" od ljubavnice njenog supruga, budući da je ta nepoznata žena svoj komad nakita ostavila tokom boravka u njenoj kući. Kako je istakla Tiktokerka, to je bio i prvi fizički dokaz prevare.

- Ova devojka je verovtno videla znakove da u kući živi žena ili neka devojka, pa je ostavila ovaj znak kao upozorenje - kaže Zinksova u objavi.

Njoj je dala ocenu 9/10 zbog svog gesta, a jedan bod je uzela u slučaju da je to devojka uradila iz bezobrazluka. U svakom slučaju Zinksova joj se zahvalila i rekla kako bi verovatno učinila istu stvar kada bi se našla na njenom mestu.

Drugu devojku do koje je Hilari došla, nazvana je u snimku draguljem zato što je uspela da razgovara sa njom i da sazna neke detalje o tome kako je izgledao odnos ljubavnice i njenog muža. Devojka joj je otkrila tačne datume i ime hotela gde se sastajala sa prevarantom. Pošto žena nije htela da se zaustavi, odlučila je da nazove hotel i predstavi se kao pomoćnica svog sada već bivšeg muža, te je dobila i njegov račun za sobu. Tu devojku je ocenila sa 25/10.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.