KATARINA RADIVOJEVIĆ JE KUMA OVOJ NAŠOJ PEVAČICI: Ne biste ni u snu pogodili O KOME JE REČ
Katarina Radivojević, Foto: Dragan Kadić

KO BI REKAO

KATARINA RADIVOJEVIĆ JE KUMA OVOJ NAŠOJ PEVAČICI: Ne biste ni u snu pogodili O KOME JE REČ

Glumica Katarina Radivojević otkriva zbog čega je posle venčanja svoje drugarice Ane Stanić, na kome je bila kuma, završila na infuziji i objašnjava zbog čega trenutno nema partnera

Objavljeno: 15:50h

Atraktivna glumica Katarina Radivojević (43) uživa u plodovima napornog rada koji je uložila u svoju rolu u hrvatskoj seriji Najbolje godine.U procepu između brojnih obaveza i provoda širom planete vatrena umetnica ne pronalazi vreme za ljubavne veze. Ipak, otvorenog srca i sa osmehom na licu, Katarina je prihvatila ulogu kume svojoj bliskoj prijateljici, pop pevačici Ani Stanić koja se nedavno udala za Momčila Lavrnića.

U intervjuu jednom prilikom 2010. godine za Story, zvezda filma Zona Zamfirova otkriva kako planira da provodi vreme u Americi, zbog čega trenutno nema dečka, ali navodi i razloge zbog kojih je sa venčanja Ane Stanić završila na infuziji.

Kako ste se snašli u ulozi kume na svadbi svoje prijateljice Ane Stanić?

- Prvi put u životu sam kumovala, a bio je to za mene veliki i odgovoran zadatak. Najviše me je dirnuo čin verskog venčanja u manastiru Velika Remeta na Fruškoj Gori. Drago mi je da su se venčali nakon tri i po godine veze i presrećna sam što su me uzeli za kumu.

Hoće li se Aninom udajom promeniti vaš odnos?

- Ona sa Momčilom živi već tri godine, a za to vreme smo i te kako putovale zajedno i posećivala me je u Zagrebu. Ne verujem da će se nešto promeniti u našem odnosu sve do momenta kada jedna od nas postane okupirana majčinskim obavezama.

Ana Stanić
foto: Aleksandar Stojanović

Kako ste se proveli na svadbi i građanskom venčanju?

- Bilo mi je drago jer sam na jednom mestu videla sve Anine prijatelje koji su u međuvremenu postali i meni bliski, kao i to što smo se sastali na mestu sa kog smo kao na dlanu gledali ceo Beograd. Pratilja mi je bila drugarica i koleginica iz Hrvatske Marija Borić kojoj sam želela da pokažem kako izgleda srpska svadba, iako je Anino venčanje bilo urbano. Ipak, deo mog i poklona kuma Dragana Tarlaća bili su trubači Dejana Petrovića koji sviraju sve, od tradicionalne srpske muzike do Bitlsa i Stonsa.

Zbog čega ste posle svadbe završili na infuziji?

- Razbolela sam se tri nedelje pre svadbe, a morala sam da završim snimanja u Hrvatskoj. Pošto to nisam mogla da otkažem jer smo snimali moje poslednje scene za seriju Najbolje godine, nije bilo mogućnosti da nađem zamenu. Stoički sam izdržala snimanje i ludo se provela na svadbi, a zatim mi je doktorka predložila infuziju i antibiotike i odležala sam tri dana, rekla je glumica u intervjuu 2010. godine za Story.

(Espreso/Stroy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.