LET AVIONA KASNIO VIŠE OD 1 DANA ZBOG TOTALNO BIZARNE STVARI: Razlog je TOALET PAPIR, sve ovo je RAZBESNELO PUTNIKE
Aerodrom, Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

LET AVIONA KASNIO VIŠE OD 1 DANA ZBOG TOTALNO BIZARNE STVARI: Razlog je TOALET PAPIR, sve ovo je RAZBESNELO PUTNIKE

Objavljeno:

Let BY718 belgijske niskobudžetne kompanije TUI fly Belgium koji povezuje Mančester i Šarm el Šeik poleteo je sa zakašnjenjem više od jednog dana, u petak, 16. decembra. Razlog? Kompanija je dobila isporuku „voćnog soka umesto rolni toalet papira i peškira za ruke“, objasnio je pilot.

Francuski portal La Depeche objašnjava da u današnje vreme postoji mnogo razloga za odlaganje leta, ali da avion ne poleti jer zbog nedostatka toalet papira nije do sada zabeleženo!

Turkish airlines, Avion
foto: Profimedia

Međutim, ovo se zaista dogodilo, prošlog četvrtka, 15. decembra, na aerodromu u Mančesteru, u avionu belgijske niskobudžetne avio kompanije Tui Airways. Putnici su trebali da polete oko 9:55 ujutro na letu BY718 za Šarm El Šeik, ali su bili sprečeni u tome.

Prema rečima pilota aviona: „dobavljač je napravio grešku u porudžbini i isporučio voćni sok umesto rolni toalet papira i peškira za toalete“.

toalet papir
foto: X3M FOTO / Alamy / Alamy / Profimedia

Sredinom popodneva posada je konačno odlučila da preuzme stvari u svoje ruke i otišla je u avion druge kompanije na popunu zaliha. Onda je nastao novi problem u trenutku kada su se već besni putnici najzad ponadali da će avion da poleti.

Avion nije mogao da poleti jer je u to vreme posada već završila svoje zakonsko radno vreme.

Putnici su stoga morali da čekaju do sledećeg dana da bi stigli u Egipat. Oni su, srećom, bili smešteni u hotelu. Avion je konačno poleteo u petak, 16. decembra, oko 11 sati, više od 25 sati od prvobitno utvrđenog polaska.

(Espreso/La Depeche)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.