BILA JE ŠEFICA U FILMU "U RALJAMA ŽIVOTA": Pre 6 godina je otišla sa Balkana, ovako DANAS IZGLEDA Vitomira Lončar
Vitomira i Bata, Foto: Printscreen Youtube/Filmski Almanah

divna je

BILA JE ŠEFICA U FILMU "U RALJAMA ŽIVOTA": Pre 6 godina je otišla sa Balkana, ovako DANAS IZGLEDA Vitomira Lončar

Dramska umetnica i njen suprug Ivica Šimić izgradili su novi život u Kini gde su otišli pre šest godina

Objavljeno: 12:09h

Vitomira Lončar (63), hrvatska glumica koju i danas mnogi pamte kao Šteficu Cvek iz ostvarenja Rajka Grlića "U raljama života", godinama ne živi na Balkanu.

Dramska umetnica i njen suprug Ivica Šimić (69) izgradili su novi život u Kini gde su otišli pre šest godina. Ovih dana ona se svojim pratiteljima na društvenim mrežama pohvalila kako je na neko vreme došla u Hrvatsku.

Na prvoj fotografiji je pokazala kako je njena svekrva Anka proslavila svoj 96. rođendan, a nakon toga se videla s prijateljicom. S pratiteljima je podelila i kako je bila na još nekoliko događanja, piše Večernji list.

Film "U raljama života" jedno je od najpoznatijih ostvarenja Rajka Grlića. Scenario za ovo ostvarenje napisao je u saradnji sa Dubravkom Ugrešić, prema njenom romanu "Štefica Cvek u raljama života". Rajko je u filmu okupio tim snova, pored Bate i Vitomire, u "U raljama života“ glume i Gorica Popović, Bogdan Diklić, Miodrag Krivokapić, Semka Sokolović Bertok, Mira Furlan, Rade Šerbedžija, Mustafa Nadarević i drugi.

Glumica je u Kini radio kao profesor na fakultetu, a u nekoliko je navrata za hrvatske medije govorila o životu u ovoj zemlji.

- U Kini ne možete dobiti radnu dozvolu ako nemate završen fakultet i reference. S doktoratom sam tamo poželjan stručnjak. Suprug je u dva mandata bio glavni sekretarkak svetske organizacije pozorišta za decu, dakle, imao je najvišu moguću poziciju na svetu u svome području. Takve ljude ovde ne pitaju za godine - izjavila je glumica.

(Espreso/Večrnji list/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.