IVANA DUDIĆ BLISTA POSLE RASKIDA: Zasenila je sve prisutne, progovorila i o EKSPLICITNOJ SCENI sa glumcem
Ivana Dudić, Foto: Sonja Spasić

EVO KAKO IZGLEDA

IVANA DUDIĆ BLISTA POSLE RASKIDA: Zasenila je sve prisutne, progovorila i o EKSPLICITNOJ SCENI sa glumcem

Sve su uspešno krili od javnosti

Objavljeno:

Glumica Ivana Dudić u žiži je interesovanja nakon što je obelodanila da je pre dva meseca raskinula veridbu sa partnerom Milošem, sa kojim se nije pojavljivala u javnosti. Nedavno se pojavila na jednom prestoničkom događaju i sve prisutne je ostavila bez daha, a mnogi su istakli kako glumica blista i posle raskida.

Izvor blizak paru otkrio je ranije za Kurir, da je neposredno pre same nesreće koju su doživeli na Rtnju, kada su se prevrnuli kvadom, Miloš verio Ivanu, ali su to uspešno krili od javnosti, kao što i sada nisu pričali o raskidu.

Ivana Dudić
foto: Instagram printscreen/dudicivana

Njih dvoje su, odlučili da se rastanu bez pompe, a glumica to nije javno obelodanila, jer je Miloš od prvog dana njihovog odnosa izbegavao eksponiranje u medijima i na društvenim mrežama.

Na prestoničkom događaju glumica je privukla brojne poglede stajlingom koji spaja sportsku estetiku i seksepil. Izgledala je baš kao srpska Lara Kroft u kratkom topu i cargo pantalonama.

Ivana je istakla svoju vitku liniju otkrivanjem struka, a sve je dopunila „bomber“ jakna i "pismo“ torba.

Njena frizura je sasvim jednostavna, ali se odlično uklopila u celo izdanje – pa zaista izgleda kao heroina akcionih filmova.

Glumica Ivana Dudić sve više pažnje privlači svojim uspesima, koje niže u profesionalnoj karijeri, tokom koje je snimila i nekoliko eksplicitnih scena.

Glumica je u jednom od intervjua otkrila kako je izgledala eksplicitna scena sa glumcem Milošem Đurovićem iz dobro poznate serije "Crveni mesec".

- Nikada i ni sa kim nije lako snimiti erotske scene. Možda je teže s nekim koga poznaješ, jer ćeš sutra možda piti kafu s njim, a prethodno veče te je video nagu na snimanju. I zahtevnije je i teže jer, uslovno rečeno, tako obnaženi jedno pred drugim prelazite granicu prijateljstva. Opet, i te scene su za mene kao i svaka druga.

Ivana Dudić
foto: Printscreen/TvPink

Nisu komplikovane kada je scenario dobro napisan. Ako je čin vođenja ljubavi u njemu na pravom mestu, a ne samo da bi se glumci skinuli, onda je sasvim u redu. Teže je snimati neke emotivne scene i one u kojima treba da ogolim sebe kao ličnost i predstavim neku emociju koju nisam doživela - rekla je glumica ranije za Kurir.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.