TO ŠTO JE NAPAĆENA DEVOJKA DOŽIVELA OD MUŠKARCA NEMA NI U MEKSIČKIM SERIJAMA: Oni ne bi smislili OVAKAV SCENARIO!
Povređena devojka, Foto: Profimedia

au

TO ŠTO JE NAPAĆENA DEVOJKA DOŽIVELA OD MUŠKARCA NEMA NI U MEKSIČKIM SERIJAMA: Oni ne bi smislili OVAKAV SCENARIO!

Sada je, kaže, jako povređena i želi da raskine

Objavljeno: 20:57h

Ne znajući koliko mu je godina, 29-godišnjakinja je, kaže, pristala da se uda za muškarca 17 godina starijeg. Iako je upoznala svog verenika još 2020. godine - tek je sada saznala istinu.

Naime kad su se tek upoznali, tvrdio je da ima 35 godina i iako je izgledao puno starije, ona je odlučila da mu veruje.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina. "Uvijek sam mislila da izgleda starije, ali nisam imala dokaz. Bila sam skeptična oko godina jer mi nikada nije dao da vidim dokumenta", rekla je za Reddit.

Venčanje, Burma, Svadba
foto: Profimedia

Nedugo nakon početka veze, počeo je da vrši "pritisak" na nju da 'stvari podignu na ozbiljniji nivo'. - Bilo mu je jako važno da se brzo skrasi sa mnom, ali ja sam odbijala njegove ponude jer još nisam bila sigurna želim li da se udam za njega - dodala je.

“Upoznao me sa svojom porodicomi stalno forsirao da prihvatim njegovu prosidbu kako bismo što pre zasnovali porodicu, a pritisak je rastao dok nisam ove godine konačno rekla da".

Ubrzo nakon veridbe, par je zajedno popunio obrazac s ličnim podacima za venčanje i tada je saznala istinu o njegovim godinama.

“Sedila sam pokraj njega kad je čoveku koji mu je dao obrazac rekao da ne vidi dobro i da mu trebaju naočare za čitanje. Bila sam iznenađena jer to nisam znala. Čovek ga je pitao za godinu rođenja i slučajno sam ga čula kako kaže 1976., što znači da ima 46 godina, a ne 35 kako mi je tvrdio.", objasnila je.

Sada je, kaže, jako povređena i želi da raskine.

- Nikada niste ni trebali pristati na brak s muškarcem koji vam je od početka bio sumnjiv - složili su se pratitelji.

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.