OVA ŽENA JE OSTALA IZA IVANA BEKJAREVA: Pogledajte samo kakva je LEPOTICA! (FOTO)
Ivan Bekjarev, Foto: printscreen

VOLEO JU JE

OVA ŽENA JE OSTALA IZA IVANA BEKJAREVA: Pogledajte samo kakva je LEPOTICA! (FOTO)

Tuga je okovala njeno srce od kada Ivan više nije tu

Objavljeno:

Supruga Ivana Bekjareva (74), Mikica, neutešna je nakon dve godine od suprugove smrti koja je usledila posle jake borbe sa virusom korona. Glumac je sa pozitivnim testom na kovid-19, ali bez simptoma, primljen u bolnicu, ali mu se stanje naglo pogoršalo.

Ivan je oduvek važio za porodičnog čoveka. U braku je bio više od 40 godina, a koliko je voleo svoju suprugu Mikicu priznao je i u jednom od intervjua za magazin "HELLO!".

- Svejedno je da li ste muškarac ili žena. Ako pođete od toga da je porodica osnova svakog društva i rešite da uđete u brak, onda će vam biti lako da provedete toliko godina sa istom osobom. Najlakše je razvesti se. Ali treba čuvati i gajiti brak, naročito nakon što dobijete potomstvo. Međutim, današnje klinke menjaju frajere na nedeljnom novu. Zato nije ni čudo što kada uđu u brak ne mogu da se oslobode te navike. I tada dolazi do sve većeg broja razvoda. Nema tu velike filozofije, neko vam odgovara ili ne odgovara. Kada se sa nekim nađete onda je potpuno prirodno da razmišljate o braku i o tome da provedete život zajedno.

Na pitanje, da li se supruga oduvek dobro nosila sa njegovom popularnošću koja je sa sobom donela i mnoge medijske vesti o navodnim neverstvima, glumac je rekao:

Ivan Bekjarev
foto: Printscreen

– To nije lako ni meni, a pogotovo je teško za nju. Međutim, imam sreću da je moja supruga vrlo brzo shvatila da su to samo vesti koje prodaju novine i da im ne treba pridavati pažnju. Tako se često dešava da neistine koje se pišu o meni mnogo teže padnu meni nego njoj. Češće je da ona mene teši kada se objavi neka glupost, koja je sastavni deo mog posla.

Uvek neposredan, srdačan i beskrajno iskren, dramski umetnik je za svoj rad dobio pregršt nagrada i priznanja. Supruga Ivana Bekjareva želela je da svom suprugu podari još jedno dete, ali im se ta želja, nažalost, nije ostvarila.

Ivan Bekjarev
foto: Damir Dervišagić, Kurir

– Želeli smo da ponovo budemo roditelji, dete je bilo na putu. Ali je u to vreme vladala neka epidemija i to se, nažalost, nije ostvarilo. Što se mene tiče, voleo bih da sam ih imao petoro. I danas umem da se našalim i kažem ženi: “Ima vremena, napraviću ja još jedno dete nekad negde”, pa se oboje slatko smejemo - pričao je uvek nasmejan i veliki čovek Ivan Bekjarev.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.