STJUARDESA JU IZBACILA IZ AVIONA ZBOG IZGLEDA: Ona se požalila JAVNO, pa postala GLAVNA META na internetu (VIDEO)
Foto: Printscreen

AU

STJUARDESA JU IZBACILA IZ AVIONA ZBOG IZGLEDA: Ona se požalila JAVNO, pa postala GLAVNA META na internetu (VIDEO)

Meri je potrošila više od 150.000 dolara, odnosno više od milion kuna, na estetske zahvate, uključujući operacije grudi i brazilsko podizanje zadnjice.

Objavljeno: 22:02h

Manekenka s grudima teškim neverovatnih deset kilograma ispričala je da ju je nedavno, samo zbog seksepilnog izgleda, posada aviona zamolila da napusti let; što je, smatra, najgori oblik diskriminacije. Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade pre ulaska putnika u avion: Meri Magdalene (25) je u zračnu luku 31. svibnja i ukrcala se na let iz Toronta u Kanadi do Dallasa u SAD-u, ali nakon što je prošla osiguranje i ušla u avion, rečeno joj je da napusti let.

Ona naime priča da je objašnjenje osoblja bila činjenica da 'nosi slušalice i ne sluša upute stjuardese', no uverena je, kaže, kako je razlog samo njen provokativni izgled. Bila je, kako piše Mirror, odevena u uske pantalone i sportski grudnjak, a stjuardesa je navodno htela da izađe jer "izgleda previše provokativno". "Izbačena sam s leta zbog toga kako izgledam. Molim vas, prestanite s diskriminacijom, molim vas, ovo je odvratno. Osjećam se dehumanizirano, nemate pojma. Očito je da su moja odeća i izgled razlog zašto su me izbacili ali to se ne sme događati pa je stjuardesa rekla da je razlog bio to što sam spavala i što ju nisam slušala", piše na svom Instagram računu @1800leavemaryalone.

Rekla je i da planira tužiti neimenovanu avio kompaniju jer bi, smatra, djevojka s malim grudima mogla bez problema ući u avion noseći sportski grudnjak. U drugoj objavi na Instagramu je dodala: "Ne razumem kako neki ljudi govore da je u redu što u me izbacili zbog mog odevanja. Pravila moraju vrediti za sve i ne može se birati na koga će se odnositi; ovisno o izgledu/tipa tijela. Diskriminacija bilo koje vrste nije ugodna!" Meri inače kaže da je na estetske zahvate do sada potrošila više od 150.000 dolar (više od milion kuna), a između ostalih je radila operacije grudi i brazilsko podizanje zadnjice.

Njena je priča na društvenim mrežama izazvala burnu raspravu, a dok su je neki shvatali, mnogi su se složili s aviokompanijom. “Nije bitno kolike su ti grudi, uvek se trebaš oblačiti u skladu sa svojim tijelom”, komentirala je jedna osoba, dok je druga dodala: “Meni bi u avionu bilo neugodno sedeti pored tebe na letu…”

- Ovo je tako pogrešno. Nastavite živeti na svoj način, a mi ćemo vas podržati - podržala ju je jedna korisnica , dok je druga dodala: “Žao mi je što ovo čitam. Ovaj svet treba evoluirati.”

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.