NAŠU GLUMICU ANJU MIT OBOŽAVA CELA SRBIJA, A NIKO NE ZNA DA JE OVA ŽENA NJENA MAĆEHA: Svaki SRBIN je pamti po OVOME
Foto: Instagram

OPALA

NAŠU GLUMICU ANJU MIT OBOŽAVA CELA SRBIJA, A NIKO NE ZNA DA JE OVA ŽENA NJENA MAĆEHA: Svaki SRBIN je pamti po OVOME

Diplomirala je glumu na Akademiji Umetnosti u Beogradu

Objavljeno: 14:16h

Anja Mit je poznata glumica, koja je do sada glumila u mnogim serijama, filmovima i predstavama.

Diplomirala je glumu na Akademiji Umetnosti u Beogradu.

Njen rođeni brat je glumac Stefan Buzurović.

Anja Mit
foto: Instagram printscreen

U septembru 2019. dobila je voditeljski angažman u emisiji Auto moto šou, koja se prikazivala na televizijama Prva i O2. U februaru 2022. počela je da vodi emisiju Una, due, tre na TV kanalu Una.Rođena je 15. februara 1992. godine u Beogradu.

Igra u beogradskom pozorištu Boško Buha. Majka Jelena je članica hora Pozorišta na Terazijama, a otac Ivica Mit je saksofonista.Popularnost je stekla ulogom Anči u seriji Komšije. Pevačku karijeru započela je u istoj seriji, gde je kao Anči otpevala numere Dokaži i Mlinski kamen. Kao članica grupe Osmi vazduh i drugari učestvovala je na Beoviziji 2018. sa pesmom Probudi se.

1 / 5 Foto: ATA images

U Pozorištu „Boško Buha“ je igrala sekretaricu Bosu u predstavi „Majstori, majstori“ reditelja Milana Karadžića od koga je mnogo naučila. Tada je sarađivala sa pokojnim glumcem Miloradom Mandićem Mandom koji joj je ostao u najlepšem sećanju. U Pozorištu na Terazijama je glumila u predstavama „Cigani lete u nebo“ i „Mister dolar“.

Anja Mit
foto: Instagram

U domaćoj verziji američke serije „Urgentni centar“ koju od oktobra 2014. godine emituje nekoliko regionalnih televizijskih stanica Anja tumači doktorku Marina Velimirović. Ona u slobodno vreme šeta sa svojim kućnim ljubimcima, čita knjige, gleda filmove i pozorišne predstave. Veruje da je obrazovanje veoma važno i da je najlakše postati poznat.

Anja Mit se udala Ognjena Vesića. Iako ne priča previše o svom privatnom životu i neke stvari čuva samo za sebe, malo ko zna da ona ima zgodnu maćehu koja je pevačica. Naime, njena majka Jelena i otac Ivica razveli su se i svako je nakon toga našao novu sreću.

Iako se neko vreme u emisijama u kojima se pojavljivala i potpisivala kao Milka Mit, njenoj pastorki je zasmetalo da se prezime kojim se ona probila na glumačku scenu vrti u emisijama folk muzike, oni su izbrisali sve plejbekove gde je bila potpisana sa Mit.

Milka sada gradi svoj estradni put kao Milka MG.

Milka Mit
foto: Youtube

- Odavno smo razgraničile do koje mere može da mi se meša u život, pa ni ja se njoj i tati nisam mešala u brak, čak ni kada su odlučili da ga okončaju. Istina je, bilo mi je žao i teško sam to podnela, ali ubrzo sam shvatila da svako ima pravo na novi početak i sreću - rekla je svojevremeno Ana na kontu razvoda roditelja.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.