NIKO NE ZNA DA JE OVA POZNATA ŽENA SUPRUGA NAŠEG ČUVENOG GLUMCA: Prava je BOGINJA, nećete VEROVATI o kome je REČ
Branislav Tomašević, Foto: Printscreen/Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

bacite pogled

NIKO NE ZNA DA JE OVA POZNATA ŽENA SUPRUGA NAŠEG ČUVENOG GLUMCA: Prava je BOGINJA, nećete VEROVATI o kome je REČ

Glumac Branislav Tomašević, koji je poslednjih godina potpuno transformisao svoje telo, pa žene "lude" za njegovim mišićima, odlučio je da se oproba i u muzičkim vodama

Objavljeno: 20:53h

Branislav Tomašević jesrpski filmski, televizijski i pozorišni glumac i pevač.

Branislav Tomašević je rođen 22. februara 1977. godine u Gornjem Milanovcu, u kojem je završio gimnaziju. Glumu je diplomirao 2003, na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića.

Stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu od 2001. Godine 2018, 12. jula, objavio je svoj prvi singl pod nazivom Ovo nije kraj.

Branislav Tomašević
foto: Printscreen/Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Glumac Branislav Tomašević, koji je poslednjih godina potpuno transformisao svoje telo, pa žene "lude" za njegovim mišićima, odlučio je da se oproba i u muzičkim vodama. Naime, on je promovisao pesmu i spot pod nazivom "Ovo nije kraj", čiju muziku potpisujeAleksandra Kovač.

Ispričao je 2018. godine.

- Ovo je tek početak jedne ozbiljne priče koju želim da iznesem u potpunosti. Ja sam u stvari odrastao uz muziku zato što se moj otac već pola veka bavi njome i muzika je uvek bila prisutna u mom životu. Odmalena je u meni tinjala neka blaga želja da bih voleo u nekom momentu da se oprobam i u muzici. Sreća je htela da sam upisao Fakultet dramskih umetnosti u klasi fenomenalnog profesora Predraga Bajčetića i profesionalna karijera me je odvela u jednom drugom smeru, na koju sam takođe jako ponosan. Verujem da će se ona i dalje nadograđivati i rasti, ali ovo je samo jedan novi segment koji volim da dodam svom životu. Mislim da čovek treba da iskoristi sve potencijale koje mu je bog dao a ovo što ja radim nije novost. Sa rediteljem Gagom Antonijevićem sam baš komentarisao da u Americi ovo ljudi rade već sto godina. Nema veze, i mi treba da počnemo jednom - započinje priču Branislav Tomašević, i dodaje da ogromnu zahvalnost duguje Aleksandri Kovač.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

- Sve je počelo od moje želje da radim na pevanju. Počeli smo sa časovima i ja sam samo hteo da nadogradim taj segment svog života. Posle nekoliko časova Aleksandra je rekla: "Čekaj, ovo fenomenalno zvuči. Zašto mi ne bismo podigli ovo na jedan ozbiljniji nivo?" Sa radošću sam prihvatio taj izazov i presrećan sam zbog toga. Apsolutno mi mnogo znači kada mi neko kvalitetan, poput Aleksandre, da snagu. Iako sam ponekad sumnjao u sebe, ona mi je ipak pomogla da shvatim da je to ono pravo.

Branislav Tomašević
foto: Printscreen/Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

- Ja ne želim da stajem na crtu ni sa kim jer svako ima svoj put. Svakome od svojih kolega i ljudima iz šou-biznisa želim samo da napreduju, jer kada je svako od nas bolji, vući će ove druge više i dalje, tako da to sve ide prema jednom sveopštem napretku. Nikada ne gledam ljude kao konkurenciju - tvrdi glumac, i dodaje da zasad nema planova da učestvuje na nekim muzičkim festivalima, ali će možda toga biti u budućnosti.

Jelena Ivanović
foto: Printscreen/Youtube/ Suzanin izbor

Branislav je već godinama u braku sa našom proslavljenom manekenkom Jelenom Ivanović. Puls Online ga je pitao kako je ona reagovala kada je čula njegovu pesmu, ali i zašto se nije pojavila u njegovom video-spotu.

- Ona se oduševila na prvo slušanje. A što se tiče pojavljivanja u spotu, mislim da se mi dovoljno pojavljujemo u medijima zajedno, a zajedno delimo i život, tako da namerno to nismo uradili - naglašava Tomašević.

(Espreso/PulsOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.