OVO JE PRAVO POREKLO BRANKA BABOVIĆA: Istinu o GLUMCU niko NE ZNA
Branko Babović, Foto: Printscreen/Youtube/ Televizija Nikšić

saznajte

OVO JE PRAVO POREKLO BRANKA BABOVIĆA: Istinu o GLUMCU niko NE ZNA

Posle jednog od izvođenja ove predstave je neko iz glumačke grupe rekao: "E, od sjutra idemo na kurs", pa su kasnije nastale i Kursadžije

Objavljeno: 18:01h

Branko Babović je je filmski i pozorišni glumac. Verovatno najpoznatija uloga mu je policajac Đuro Palica, koji se pojavljuje u Policijskoj stanici, i u Kursadžijama.

Završio je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, jedno vreme je radio u Prištinskom pozorištu, da bi kasnije prešao u Beograd. U Beogradu je sa Sašom Pantićem, Banetom Vidakovićem i Rankom Goranovićem kreirao predstavu Policijska stanica, u kojoj je Babović bio policajac Đuro Palica.

Branko Babović
foto: Printscreen/Youtube/ Televizija Nikšić

Posle jednog od izvođenja ove predstave je neko iz glumačke grupe rekao: "E, od sjutra idemo na kurs", pa su kasnije nastale i Kursadžije.

Umetnici iz humorističkog serijala "Kursadžije" na svojim leđima nose teško breme.

Glumica Ivana Panzalović poznata po ulozi seksi profesorke u "Kursadžijama" početkom septembra 2017. jedva je ostala živa kada joj je momak Srđan Cvetanović pucao u glavu.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ Televizija Nikšić

Plastični hirurg je presudio sebi, ali se Ivana ipak izborila. Ona je istakla da joj je 2017. bila najteža godina.

- Jeste najteža godina. Prethodna tri meseca mogu da stanu u prethodnih trideset mog života. Jako teška je bila, mučna, ali i poučna. Zato što sam shvatila da je svaki problem rešiv i da iz svega možemo da izađemo jači - rekla je Ivana Panzalović u ekskluzivnoj ispovesti za "Blic".

Ona je istakla da su je mikromilimetri delili od smrti.

Ivana Panzalović
foto: Printscreen Instagram/panzalovicivana

Odavno je jasno da je pozicija umetnika u Srbiji donekle dovedena u loš položaj. Glumci moraju da se snalaze na različite načine kako bi njihovi komadi ugledali svetlost dana. Na različite načine se dovijaju kako bi stigli do šire publike da bi im predstavili neko ostvarenje.

Ista sudbina je zadesila i glumca Sašu Pantića, poznatog po serijalu "Kursadžije". Popularni Albanac iz ovog sitkoma, uslikan je kako prodaje karte na šetalištu u Budvi.

Branko Babović
foto: Printscreen/Youtube/ Televizija Nikšić

Glumac Branko Babović, poznatiji kao Đuro Palica iz "Kursadžija", imao je operaciju 2017. godine i kako je "Blic" tada saznao sve je prošlo u najboljem redu.

Glumac je na operacionom stolu bio sat vremena, a operisao ga je isti tim sa VMA kao i prošli put kada mu je puklo debelo crevo. Naime, Branko je u oktobru prošle godine hitno primljen u bolnicu, a lekari su se nekoliko sati borili za njegov život.

Kada je operisao debelo crevo, ubačena mu je stoma, tačnije kesa koja je regulisala probavni trakt. Lekari su Palici pre nedelju dana izvukli tu kesu.

Saša Pantić
foto: Printscreen

- Tačno je da sam bio na još jednoj operaciji, ali ja bih to pre nazvao rutinskom operacijom. U 99 odsto slučajeva nakon što imate tešku operaciju debelog creva, kao što sam ja imao prošle godine, sledi i operacija ovakvog tipa. Izvukli su mi kesu, to se zove zatvaranje stome. Creva su vraćena na svoje mesto. Operacija je trajala sat vremena. Sada sam dobro, počeo sam polako da šetam i uživam u lepom vremenu i, što je najbitnije, imam dobru stolicu - rekao je Branko tada za Blic.

Međutim, glumac objašnjava da mu uskoro sledi još jedna operacija.

- Verovali ili ne, u oktobru ponovo idem na operacioni sto, ali to će takođe biti rutinska operacija. Ja to zovem estetski zahvat - objašnjava Babović.

Branko Babović
foto: Printscreen/Youtube/ Televizija Nikšić

Rođen je 8. juna 1956. u Nikšiću. Otac mu je rođen u Beranama, dok mu je majka poreklom sa Cetinja. Pošto se rodio u Nikšiću, a često posećuje Berane, za sebe kaže da je i Nikšićanin i Beranac, jer mu se to pitanje često postavlja.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.