BILA JE OMILJENA GLUMICA, A ONDA JE NESTALA: Malo ko zna da je da je ovaj POZNATI MUŠKARAC njen MUŽ
Maja Noveljić, Foto: Youtube/Printscreen/ Filip Stakic

pogledajte

BILA JE OMILJENA GLUMICA, A ONDA JE NESTALA: Malo ko zna da je da je ovaj POZNATI MUŠKARAC njen MUŽ

Iako je ostvarila više uloga na televiziji i u pozorištu, najveću popularnost je stekla u televizijskim serijama „Ljubav i mržnja” (2007—2008) i „Žene sa Dedinja” (2011—2015)

Objavljeno: 17:29h

Maja Noveljić je srpska filmska, televizijska i pozorišna glumica.

Maja je prijemni ispit položila u Sarajevu, ali je, zbog rata, glumu diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Igrala je u hrvatskoj telenoveli „Ljubav u zaleđu” (2005—2006) i postala poznata kao prva srpska glumica koja je igrala u hrvatskoj telenoveli.

Maja Noveljić Romčević
foto: Youtube

Iako je ostvarila više uloga na televiziji i u pozorištu, najveću popularnost je stekla u televizijskim serijama „Ljubav i mržnja” (2007—2008) i „Žene sa Dedinja” (2011—2015).

Glumicu Maju Noveljić Romčević domaća publika upoznala je u brojnim filmovima i serijama u kojima je bila jedan od omiljenih likova.

1 / 4 Foto: Printscreen

Ova rođena Podgoričanka u svetu televizije pojavila se 1993. godine, a najpre smo je mogli gledati u filmovima “Elektra” i “Rođeni sjutra”.

Od 1993. godine je u svetu filma i televizije, a njene prve uloge vezuju se za filmove "Elektra" i "Rođeni sjutra". Bila je i Veroslava u popularnom serijalu "Metla bez drške" i Kata u "Paradoksu".

Velike uspehe je postigla igrajući u srpskim i hrvatskim serijama, poput serije "Ljubav u zaleđu" u kojoj je igrala Gogu Cukić, i "Stižu dolari", gde je bila Gvozdenova supruga. Svi je sigurno pamtite i po ulozi Valerije Savić u popularnoj seriji "Žene sa Dedinja".

Maja Noveljič Romčević
foto: Printscreen

Međutim, Maja se u poslednje vreme ne pojavljuje u javnosti.

Glumicu Maju Noveljić Romčević zavoleli ste u mnogim serijama. Ona je dama posebnog šarma, a malo ko zna da je Maja udata za našeg poznatog scenaristu, dramskog pisca i profesora Nebojšu Romčevića.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ Sivi Službenik

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.