OVO JE SIN BRANKE KATIĆ KOJEG NIKADA NISTE VIDELI U JAVNOSTI: Dobro ćete se ZAGLEDATI u FOTKU (FOTO)
Branka Katić, Foto: Profimedia

pogledajte

OVO JE SIN BRANKE KATIĆ KOJEG NIKADA NISTE VIDELI U JAVNOSTI: Dobro ćete se ZAGLEDATI u FOTKU (FOTO)

Njen suprug se ne eksponira u javnosti, a sinove gotovo da nikada nismo videli

Objavljeno: 17:21h

Branka Katić je naša poznata glumica.

Ostvarila je velike uloge.

Publika voli da je gleda u filmovima i serijama.

Ona je u braku sa producentom i rediteljem Džulijanom Farinom.

Branka Katić
foto: © ATA Images

Do sada je glumila u preko 20 filmova i televizijskih serija. U jednom periodu se posvetila inostranoj karijeri gde je glumila u seriji na HBO-u „Big Love“ kao i filmovima "The Englishman" i "Public Enemies".

Udata je za britanskog filmskog i televizijskog reditelja Džulijana Farina. Ima dva sina: Luija i Džoa. Od 2021. postala je članica Beogradskog dramskog pozorišta.

1 / 4 Foto: Nikola Anđić

Glumica se 31. avgusta 2000. godine dala za britanskog reditelja Džulijana Farina (Julian Farino) koji je režirao dve epizode serije „Seks i grad“. Kako je jednom prilikom izjavila, smatra da ne postoji formula za uspešan brak i da je potrebno mnogo strpljenja, razumevanja i tolerancije da bi on opstao.

Branka je 2010. godine glumila u srpskom filmu „Žena sa slomljenim nosem“ koji je publika jako lepo prihvatila. Ova uloga joj je donela nagradu „Carica Teodora“ na Filmskim susretima u Nišu. Na festivalu u Karlovim Varima film je zauzeo osmo mesto. Započela je snimanje Bi-Bi-Sijeve drame „The Fuse“ („Kratak spoj“) u kojoj je glumila alkoholičarku koja je glavnom junaku pomagala da se izleči od ovog poroka. Partner joj je bio engleski glumac Kristofer Eklston (Christopher Eccleston).

Branka Katić
foto: Printskreen/youtube

Tokom pandemije novog virusa korona 2020. godine glumica se vratila u Beograd. To su iskoristili domaći reditelji, pa je „uskočila“ u predstavu „Sumrak bogova“ u režiji Jagoša Markovića. To je bio njen veliki povratak srpskom teatru nakon dve decenije i hit predstave „Bliže“.

Njen suprug se ne eksponira u javnosti, a sinove gotovo da nikada nismo videli. Ipak, tokom boravka u Beogradu, kamera je snimila Branku kako sa sinom izlazi sa aerodroma "Nikola Tesla".

1 / 4 Foto: Printscreen/Paparaco lov

Pohađala je osnovnu školu „Vuk Karadžić“ u Beogradu. Debitovala je u filmu "Nije lako sa muškarcima" sa četrnaest godina. Pohađala je Akademiju dramskih umetnosti u Novom Sadu u klasi Radeta Šerbedžije.

Naime, Branka je sa jednim od sinova izašla sa aerodroma, a kada je videla ekipu emisije "Paparaco lov", na brzinu je objasnila sinu o čemu je reč i potom su oboje počeli da se smeju i mašu kameri, što je iznenadilo mnoge, budući da su jedan od retkih primera sa naše javne scene.

Poznato je da javne ličnosti ne vole da ih kamera "hva

ta" ukoliko nisu našminkane, sređene, ili su u trenerci, ali naša slavna glumica nema nikakav problem.

Upravo zato je jedna od najboljih.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.