NAŠA GLUMICA JE U BRAKU 16 GODINA, A MALO KO ZNA DA JE ON NJEN MUŽ: Konačno je POKAZALA o kojoj MUŠKARČINI se RADI
Bojana Stefanović, Foto: Damir Dervišagić

vidite ga

NAŠA GLUMICA JE U BRAKU 16 GODINA, A MALO KO ZNA DA JE ON NJEN MUŽ: Konačno je POKAZALA o kojoj MUŠKARČINI se RADI

Glumica Bojana Stefanović poznata je po tome što strogo razdvaja privatni od profesionalnog života

Objavljeno: 19:25h

Bojana Stefanović je srpska filmska, pozorišna, televizijska i glasovna glumica. Najpoznatija po ulozi Nađe u seriji Ono kao ljubav.

Studirala je glumu na prvoj klasi Biljane Mašić, 1997.

Glumica Bojana Stefanović poznata je po tome što strogo razdvaja privatni od profesionalnog života, pa skoro da ne pamtimo kada je poslednji put pred očima javnosti prelistavala album sa porodičnim slikama. Ovog puta napravila je izuzetak iz posebnog razloga.

Bojana Stefanović
foto: printscreen

Vuk Kostić jedan je od najtalentovanijih i najpopularnijih domaćih glumaca, a neretko se nalazio u žiži javnosti zbog veza sa poznatim damama.

Glumac se svojevremeno zabavljao sa koleginicom Jelisavetom Orašanin, kao i sa voditeljkomAnom Mihajlovski. Ipak, ono što malo ko zna je da se on pre njih bio u vezi sa još jednom poznatom glumicom.

U pitanju je Bojana Stefanović sa kojom je Vuk Kostić u vezi bio više od četiri godine. Njih dvoje su se upoznali još na studijama glume.

Vuk Kostić
foto: Sonja Spasić

- Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera. U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me "vata" da nisam znala kako da reagujem - rekla je lepa glumica pre nekoliko godina.

‒ Mi smo, pre nego što smo započeli emotivnu vezu, niz godina bili bliski prijatelji. Za to vreme odlično smo se upoznali, a u jednom trenutku samo smo se prepoznali. Pomislila sam „kako je moguće da je ikad neko drugi postojao“. Nekako mi je bila najprirodnija stvar na svetu da smo nas dvoje par ‒ ispričala je Bojana u intervjuu za HELLO!, odgovarajući na pitanje kada je shvatila da je Istok njena srodna duša.

1 / 3 Foto: Printscreen Youtube

‒ Volim „voćkasta“ imena. Jedna od mojih kuma, Jovana, pre mene dobila je ćerkicu, a kada me je pitala koje ime predlažem, rekla sam Dunja ili Višnja. Pošto je ona izabrala Dunja, meni je ostalo Višnja. Matija je, pre nego što se rodio, bio Rastko. Kada sam ga videla, zaključila sam da ne liči na Rastka. (smeh)

Suprug Bojane Stefanović po profesiji je reditelj.

„23 godine drugari, 15 godina ljubavi“, napisala je Bojana uz obilje fotografija na kojima je sa suprugom Istokom Tornjanskim, koji je po profesiji reditelj.

(Espreso/Blic/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.