NAŠ POZNATI GLUMAC SE VENČAO U TAJNOSTI TOKOM PANDEMIJE: Niko NE ZNA da mu je ova POZNATA LEPOTICA žena (FOTO)
Nenad Heraković, Foto: Printscreen/Youtube/ TVKopernikus

bomba

NAŠ POZNATI GLUMAC SE VENČAO U TAJNOSTI TOKOM PANDEMIJE: Niko NE ZNA da mu je ova POZNATA LEPOTICA žena (FOTO)

Odmah nakon završenih studija usledila je uloga Dragoslava Mihajlovića "Vampira" u kultom ostvarenju Dragana Bjelogrlića, filmu i seriji Montevideo Bog te video

Objavljeno: 18:23h

Nenad Heraković je srpski glumac.

Osnovnu školu i Gimnaziju "Uroš Predić" završio je u Pančevu. Akademiju umetnosti u Novom Sadu upisao je 2005. godine u klasi profesora Ljuboslava Majere.

Odmah nakon završenih studija usledila je uloga Dragoslava Mihajlovića "Vampira" u kultom ostvarenjuDragana Bjelogrlića, filmu i seriji Montevideo Bog te video.

Nenad i Tara
foto: Printscreen/Youtube/ TVKopernikus

Nakon toga, ređale su se uloge u drugim, takođe uspešnim projektima domaće i strane produkcije.

Tridesetčetvorogodišnji glumac od detinjstva je posvećen poljoprivrednim poslovima, da se ne bavi glumom, bio bi nesrećan, a divi se glumačkom umeću Dragomira Bojanića Gidre.

Nenad i Tara su, kako kažu, od samog trenutka upoznavanja osetili međusobnu povezanost i sklad u svim bitnim životnim segmentima.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/ TVKopernikus

Venčali su se tokom pandemije korona virusa, u intimnom krugu.

Srpski glumci Nenad Heraković i Tara Toševski tokom pandemije korona virusa svoju ljubav krunisali su brakom, međutim uspeli su da sačuvaju privatnost i to učine "u tišini", te se u javnosti gotovo uopšte nije pričalo niti pisalo o njihovom venčanju.

- Svadbeni ručak je protekao skromno, u krugu najbližih, uz mnogo zabave i u divnoj atmosferi. Od samog početka Nenad i ja smo složni u svemu - rekla je Tara Toševski za magazin "Gloria".

Nenad i Tara
foto: Printscreen/Youtube/ TVKopernikus

Nenad veruje da je za lepotu njegove supruge zaslužna i ljubav koju joj pruža

- Tarina fizička lepota i fenomenalna građa održavaju se redovnim treningom, kvalitetnom ishranom i mojom ljubavlju prema njoj - rekao je glumac u intervjuu Gloriu.

‒ Venčali smo se u opštini Rakovica, 17. maja, na dan koji smo odredili još kad smo se verili. Tada smo i burme naručili. Crkveno venčanje održano je u novoizgrađenoj crkvi „Sveti Nikola“, koja se nalazi u okviru manastira „Rakovica“. Za nas je to imalo snažnu i lepu simboliku pošto je to moja, a sada i Tarina slava. Uslovi koje je nametnula aktuelna situacija naveli su nas da budemo praktični i društveno odgovorni, tako da smo i svadbeni ručak upriličili nedaleko od manastira, samo sa kumovima i najbližim članovima porodice. Kada se promene propisi socijalne distance i sve bude bezbedno, napravićemo proslavu na kojoj ćemo okupiti sve drage prijatelje ‒ priča Nenad za Hello, koji se oženio u farmerkama.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/ TVKopernikus

‒ Tu odluku doneo sam u poslednjem trenutku, uz Tarinu podršku. Da je izrazila želju da obučem svečano odelo, to bih svakako učinio.

‒ “Niški filmski susreti” bili su fatalni. (smeh) Upoznali smo se slučajno, na mestu na kojem smo najmanje očekivali da ćemo naći životnu ljubav. Sve se odigralo brzo i sudbinski. Bila je to ljubav na prvi pogled.

Nenad i Tara
foto: Printscreen/Youtube/ TVKopernikus

‒ Zanimljivo je da smo se godinama kretali u istom društvu, bavili se istim poslom, a nikada pre toga nismo se sreli ‒ dodaje Nenad. ‒ Kao da je bilo predodređeno da se upoznamo tek kada oboje steknemo određeno životno iskustvo, sazrimo kao ličnosti. Nije nam mnogo trebalo da shvatimo da smo rođeni jedno za drugo. Ubrzo posle upoznavanja krenuli smo u avanturu zajedničkog života. Iako jedan od najaktuelnijih umetnika svoje generacije, Nenad Heraković glumu je upisao tek iz šestog pokušaja. U šali ga pitamo da li bi bio toliko uporan i da njegova izabranica na bračnu ponudu nije odmah odgovorila potvrdno.

(Espreso/Gloria/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.