RETKO KO ZNA DA JE OVA LEPOTICA ĆERKA DRAGANA MIĆANOVIĆA: Do sada JE NISTE VIDELI (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

pogledajte je

RETKO KO ZNA DA JE OVA LEPOTICA ĆERKA DRAGANA MIĆANOVIĆA: Do sada JE NISTE VIDELI (FOTO)

Mićanović se 2015. godine pojavio u seriji „Silent witness“, u filmu „Sabina K.“ kao narator i u trilerima „Novajlija“ i „Night line

Objavljeno: 20:24h

Dragan Mićanović je naš poznati glumac.

Bio je u braku sa glumicomAnom Sofrenović ima dve ćerke Ivu (1998) i Lenu (2004). Godine 2011. su se razveli.

Glumu je upisao u klasi profesora Vladimira Jevtovića 1988. godine.

Dragan Mićanović
foto: Dragan Kadić

Dragan je 1998. godine imao glavne uloge Mihaila Kneževića Filozofa u filmu „Lajanje na zvezde“ i Nemanje u filmu „Točkovi“. Tumačio je prevodioca u jednoj od epizoda serije „The Vice“ koja je premijerno emitovana 2000. godine. Naredne godine se pojavio u prvoj epizodi serijala o Šerloku Holmsu pod nazivom „Murder rooms: The Patient’s Eyes“. Tokom 2002. godine je učestvovao u snimanju filma „Bad company“ i serija “ Pet auf wiedersehen“ i „Ultimate Force“. Mićanović se 2015. godine pojavio u seriji „Silent witness“, u filmu „Sabina K.“ kao narator i u trilerima „Novajlija“ i „Night line“. Tokom 2016. godine je završio snimanje filmova „Uoči Božića“, „The Rift“, „Magi“ i „Memento Mori“, te serija „The Five“, „Prvaci sveta“ i „Ubice moga oca“.

1 / 3 Foto: Dragan Kadić

Reditelj Patrik Hjuz (Patric Hughes) mu je poverio ulogu Vladimira u akcijskoj komediji „Telohranitelj mafijaševe žene“, čije su glavne zvezde Rajan Rejnolds (Rayan Reynolds), Salma Hajek (Salma Hayek) i Semjel L. Džekson (Samuel L. Jackson). U filmu i seriji „Nečista krv“ Mićanović igra efendi Mitu, a tokom 2022. godine publika će imati priliku da ga vidi u ulozi naučnika Mihajla Pupina u seriji „Pupin“. Mićanović je 2010. godine učestvovao u snimanju filmova „Motel Nana“, „Šišanje“, „Coriolanus“ i „The Engagement“. Sledeće godine je započeo sa snimanjem serije „Žene sa Dedinja“ u kojoj je glumio Martina Malbaša. Utelovio je jednog glavnih likova u filmu „Intenzivni udarac u glavu“ iz 2012. godine.

Ana Sofrenović
foto: Dragan Kadić

Godine 2013. se pojavio u ulozi despota Stefana Lazarević u filmu „Put ružama posut“, te profesora u seriji „Cimerke“.

Ivino rođenje na najlepši način krunisalo je veliku ljubav Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića, koja se rodila ranih devedesetih, dok su igrali u predstavi 'Rođaci iz najboljih dana'.

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

Ubrzo nakon venčanja ponovo su se pojavili zajedno na malim ekranima 1995. godine, u filmu 'Ubistvo s predumišljajem'. Kako su bili izuzetno popularni, njihov razvod 2011. godine rastužio je ljubitelje filma. Međutim, krunu dugogodišnje ljubavi dobili su u vidu pomenute Ive ali i mlađe ćerke Lene.

Iako se Dragan trudio da svoj i život svojih naslednica sakrije od radoznalih očiju javnosti u tome nije uspeo upotpunosti, a mlada i atraktivna Iva, svojom nesvakidašnjom lepotom ukrala je pažnju domaćih medija. Iva je nasledila maminu lepotu, te njene karakteristične crte lice.

Ako je suditi prema fotografija koje objavljuje Iva je nasledila strast svojih roditelja, te ne beži od scene već se na njoj odlično snalazi. Pored toga, primetno je i da uživa u pravljenju fotografija koje kad kad podeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Dragan o svojoj starijoj ćerki ne priča mnogo iako je bez sumnje izuzetno ponosan. Ipak, kako njegova naslednica studira u inostranstvu, glumac je u intervjuu za Story otkrio koliko mu zapravo nedostaje, te da kako godine prolaze zapravo je on taj koji sve više uči od njih. U nastavku pogledajte neke od Ivinih fotografija:

(Espreso/Gloria/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.