EVO KOJU JE ZAPRAVO ŠKOLU ZAVRŠIO NEDELJKO BAJIĆ: Ostaćete u NEVERICI
Nedeljko Bajić, Foto: Printscreen/Instagram/nedeljko.bajic.24

šok

EVO KOJU JE ZAPRAVO ŠKOLU ZAVRŠIO NEDELJKO BAJIĆ: Ostaćete u NEVERICI

Tata Radoš Bajić je poznati glumac i režiser, sin Nedeljko se, takođe, bavi glumom, a ćerka Jelena Bajić Jočić je odabrala režiju

Objavljeno: 18:17h

Nedeljko Bajić je srpski producent i glumac.

Brojni članovi porodice Bajić bave se javnim profesijama. Tata Radoš Bajić je poznati glumac i režiser, sin Nedeljko se, takođe, bavi glumom, a ćerka Jelena Bajić Jočić je odabrala režiju. Poznati trojac je često pod lupom javnosti, a ovako izgledaju ostali, manje eksponirani članovi.

Tu je najpre Radoševa snaja Ivona danas Bajić, pre braka Alurac. Nedeljko je sa Ivonom godinama u skladnom braku i imaju dvoje dece, ćerku Lenu i sina Aleksandra.

Ivona izgleda veoma atraktivno. A Predrag Jočić je oženjen naslednicom Radoša Bajića, Jelenom.

Producenta i glumaca Nedeljka Bajića televizijska publika je zavolela po liku Radoslava iz serije "Selo gori, a baba se češlja".

Njemu veliku podršku u poslu pruža i supruga Ivona sa kojom je niz godina u braku i sa kojom ima ćerku Lenku i sina Aleksandara.

- Ivona je najsvežije pojačanje naše firme i bitan deo tima. Ona se posle perioda provedenog pored naše Lenke, priključila Contrastu u kojem se uspešno bavi poslovima marketinga, odnosima sa javnošću, komunikacijom sa medijima, identitetom naše produkcije u nastupu na tržištu i sličnim stvarima - rekao je o svojoj supruzi Bajić.

1 / 4 Foto: Dragana Udovičić

Rediteljka filmova "Led" i "Za kralja i otadžbinu" sa mužem ima ćerkicu koja je dobila ime koje simbolizuje mudrost, Sofija. Centralno mesto u porodici Bajić zauzima i Milena Bajić, supruga Radoša Bajića.

Radoš je pokazao kakav je suprug kada je uz suprugu bio u najtežim trenucima. Milena je pobedila rak dojke, a u toj borbi muž joj je bio najjača podrška.

manda, radoš bajić
foto: Filip Plavčić

Rođen je u Kruševcu. Nakon završene gimnazije u Beogradu, odlazi na studije u London, gde je 2002. diplomirao na Huron University USA (danas nosi naziv Hult International Business School) sa zvanjem diplomiranog ekonomiste. Posle stečene diplome provodi nekoliko godina na različitim poslovima i projektima u pojedinim uspešnim britanskim kompanijama sa sedištem u Londonu. Istovremeno aktivno i angažovano radi na mogućnostima ostvarivanja saradnje na polju filmske i TV produkcije na relaciji Velika Britanija – Srbija.

Nakon povratka u Srbiju, postaje suosnivač i suvlasnik produkcijske kuće Contrast Studios, čiji je rad na samom startu bio fokusiran na proizvodnju televizijskih i promotivnih filmova, kratkih korporativnih video prezentacija i muzičkih spotova. Nedugo posle osnivanja, zahvaljujući velikom angažovanju, trudu i umeću, Contrast Studios je postao jedna od vodećih firmi u oblasti filmske i televizijske produkcije na srpskom tržištu.

(Espreso / Blic / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.