"SVAKI DAN U SE*SU TRAŽIM OD DEVOJKE DA MI DA OVO": Od tog VRHUNCA ne može da dođe SEBI
Foto: Profimedia

"SVAKI DAN U SE*SU TRAŽIM OD DEVOJKE DA MI DA OVO": Od tog VRHUNCA ne može da dođe SEBI

Pokušao je s njom da razgovara o tome nekoliko puta, ali nikad nije zainteresovana pa on na kraju uvek oseća da je prenapadan

Objavljeno: 17:58h

Jesam li loša osoba jer u seksu sa svojom devojkom želim više avanture? Uvek vodimo ljubav u misionarskom položaju i seks je uvek isti, iskreno već je i dosadan jer tačno znam kako će se stvari odvijati i šta će ko napraviti, napisao je jedan muškarac za The Sun.

On ima 29, a njegova devojka 27 godina. Jako se dobro slažu i veza im je super, ali on želi njihov seksualni život učiniti zabavnijim.

Seks
foto: Profimedia

Postoje stvari koje bi želeo da isproba u spavaćoj sobi, kao što su različiti položaji i igračke, ali ona nije za to što joj predloži. Na početku mi je davala i doživljavao sam najjači orgazam

1 / 7 Foto: Profimedia

Pokušao je s njom da razgovara o tome nekoliko puta, ali nikad nije zainteresovana pa on na kraju uvek oseća da je prenapadan.

– Vaša je devojka možda sramežljiva ili neiskusna. Nedostatak samopouzdanja može jako sputavati pa poradite na izgradnji njena samopoštovanja i podstaknite je da se opusti i da počne više da uživa.

Seks
foto: Profimedia

Većina ljudi ima jednu ili dve omiljene seks poze, no svi ponekad želimoi nešto novo i drugačije – odgovorila mu je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.