"OPET SAM POGLEDALA U POGREŠNOM PRAVCU": Gledajte samo šta je sada uradila MIA KALIFA!
Mia Kalifa, Foto: Printscreen/Instagram/miakhalifa

zvezda

"OPET SAM POGLEDALA U POGREŠNOM PRAVCU": Gledajte samo šta je sada uradila MIA KALIFA!

"Kakav način za završiti ovo putovanje...izdisaj ponosa i uspeha."

Objavljeno:

Poznata porno zvezda Mia Kalifa oprostila se od Ujedinjenog Kraljevstva zapalivši cigaretu na svom balkonu u Mayfairu, rekavši da je njen boravak u Londonu bio "izdisaj ponosa i uspeha".

Oproštaj od UK

29-godišnjakinja je istražila gastronomiju glavnog grada, kupovala u Selfridgesu i čak pozirala s gradskim kultnim crvenim govornicama.

Ostavivši sve iza sebe, za sada, napisala je na svom Instagramu: "Kakav način za završiti ovo putovanje...izdisaj ponosa i uspeha." Napisala je poruku dok je pušila cigaretu na balkonu svoje raskošne sobe u Mayfairu.

Istraživanje Londona

Mia je takođe podelila video u kojem je istrčala na ulicu prie nego što se naglo zaustavila, uz tekst: "Uletela sam u promet, shvativši da sam ponovno pogledala u krivom smeru." Komentisala je promet jer se prilagođavala na to kako se britanski zakoni o putevima razlikuju od američkih.

Zvezda OnlyFansa je poslednjih dana putovala svetom nakon navodnog prekida s reperom Džejzijem Cortezom. Nedavno je završila dvodnevno putovanje u nemačkoj prestonici.

Mia je posednjih meseci obišla ceo svet, a pre samo nekoliko dana oduševila je obožavaoce serijom fotografija snimljenih u Njujorku, pokrivajući se samo crnom torbom dok je izjavila da ne može podneti vrućinu.

Zvezda filmova za odrasle pozirala je iza velike "YSL" kožne torbe koja je samo malo skrivala njeno golo telo ispod, dodajući: "Tako je teško obući se za ovu vrućinu u Njujorku", piše DailyStars, a prenosi Net.hr.

(Espreso / Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.