"UHVATILA SAM MUŽA SA LJUBAVNICOM U KREVETU": Nije mogla da prestane da GLEDA dok joj je ovo radio u SE*SU
Foto: Profimedia

strašno

"UHVATILA SAM MUŽA SA LJUBAVNICOM U KREVETU": Nije mogla da prestane da GLEDA dok joj je ovo radio u SE*SU

Nevera ju je, kaže, veoma pogodila, pogotovo zato što mu je pre šest godina već bila oprostila prevaru

Objavljeno: 18:50h

Samo mesec dana do termina porođaja, javila mi se žena koja kaže da se skoro svaku veče u kasnim satima preko video poziva čuje s mojim dečkom, a već im se neko vreme razgovori svode na priče o seksu. On i ja bi trebalo sad da kupujemo stvari za bebu, no umesto toga razmišljam da ga izbacim iz svog života, napisala je jedna djevojka za The Sun. Nevera ju je, kaže, veoma pogodila, pogotovo zato što mu je pre šest godina već bila oprostila prevaru. Zajedno su deset godina i imaju trogodišnju ćerku a nije znala za novu aferu dok joj se nije javila jedna nepoznata žena.

1 / 6 Foto: Profimedia
Seks
foto: Profimedia

No onda je počeo da se pravda govoreći da sa mnom zbog trudnoće nema seksa i da ga je trebalo negde da ga pronađe Mislila je da su srećni i ovo ju je uništilo i želi mu reći da ode. Ne misli da njihova veza to može preživeti.

– Budući da ste u tako visokoj trudnoći i brzo ćete i drugom detetu poželeti dobrodošlicu, sigurno se osećate vrlo ranjivo. Možda on video razgovore ne vidi kao varanje, ali to je apsolutno jedan oblik nevjere i on bi bez sumnje bio užasnut da vi to učinite s drugim muškarcima.

seks
foto: Profimedia

Sada morate odlučiti mislite li da je moguće ponovno izgraditi poverenje ili biste bili sretniji da tu vezu prekinete. Morate razgovarati s njim i zamoliti ga da bude potpuno iskren. Zapitajte se i želi li on doista učiniti da vam veza funkcioniše? Jer, zbog vaše ćerke i nerođenog djteta vrijedi pokušati – odgovorila joj je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.