INTIMNI SNIMAK SESTARA POGLEDAN JE 10 MILIONA PUTA: Delile su ga međusobno! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠTA VI MISLITE?

INTIMNI SNIMAK SESTARA POGLEDAN JE 10 MILIONA PUTA: Delile su ga međusobno! (VIDEO)

"Sestra je upravo završila s dojenjem, a beba je još uvek bila gladna, želela je još mleka, kog ona nije imala dovoljno pa sam rekla 'daj ga meni, ja ću ga nahraniti za tebe' "

Objavljeno:

Lisa Mekalun nedavno je rodila dečaka po imenu Kalum, a kad je njeno mleko bilo pri kraju, maleni je još bio gladan i ona ga je dala svojoj sestri Džanel.

Mama četvoro dece Džanel Mekalun kritikovana je jer je dojila svog sestrića kad je njena sestra imala malo mleka i kaže da je to potpuno prirodno te da se radi samo o "hranljivim materijama za bebu". Kako kaže, svako ima mišljenje o tome treba li dojiti bebu, ali o majci zavisi hoće li njeno dete dobiti mleko iz flašice, iz njenih ili nečijih drugih grudi.

Trenutak je zabeležen kamerom i podelio je mišljenja korisnika društvenih mreža, koji su imali čvrste stavove o deljenju mleka.

U videu se može videti kako Džanel, bez oklevanja, pušta svog gladnog sestrića da se napije njenog mleka.

- Sve za mog sestrića- kaže ona.

Objava je prikupila oko 10 miliona pregleda i podstakla druge mame da podele svoja iskustva s dojenjem.

Sestra mi je pomogla kad nisam imala dovoljno mleka za svoje blizance. Sviđa mi se ovo - rekla je jedna mama.

Druga se složila s njom, objasnivši kako kada je dobila dete, zalihe su joj bile niske pa joj je sestra dala nešto svog mleka, što je šokiralo njene prijatelje.

- Nisam mogla da verujem da su me osudili zbog toga. Oni će piti prerađeno mleko iz kravljeg vimena, ali je odvratno hraniti dete dodatnim mlekom sestre - pitala se.

Neki su priznali da je njihova trenutna reakcija bila ishitrena, ali su ubrzo došli i sami na tu ideju.

- Neću da lažem. Prvobitno sam bila u šoku. Ali onda sam se brzo zapitala zašto bi mi to smetalo. Nahrani bebu. To je jedino što je važno - komentarisala je jedna žena.

Neki su pohvalili sestre, ali su priznali da sami to ne bi mogli učiniti, rekavši da bi bili "ljubomorni na odnos" između druge mame s bebom.

Mnogo žena branilo je sestre od onih koji su se zgražali i nazivali ih "čudnima", objašnjavajući da su "dojilje" uobičajena praksa desetinama godina. Mada, ima i onih koji se pitaju u komentarima "Ko još deli mleko?"

U videu Džanel je objasnila zašto dojenje njenog sestrića ne bi trebalo da bude čudno.

- Sestra je upravo završila s dojenjem, a beba je još uvek bila gladna, želela je još mleka, kog ona nije imala dovoljno pa sam rekla "daj ga meni, ja ću ga nahraniti za tebe" - pojasnila je ona dodajući kako to nije svakodnevna situacija, da ga ne hrani stalno, ali pomoći će joj jer zna da bi ona isto učinila za nju.

- To ne bi trebalo da bude čudno, to je doslovno samo mleko i hranjiva materija za bebu - istakla je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.