EVO ŠTA SE DESILO ČUVENOJ EBI IZ SERIJE "NCIS": Posle preživljenog pakla, usledio JOŠ GORI UŽAS (FOTO)
Ebi, Foto: Youtube printscreen/Looper

TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM

EVO ŠTA SE DESILO ČUVENOJ EBI IZ SERIJE "NCIS": Posle preživljenog pakla, usledio JOŠ GORI UŽAS (FOTO)

Glumica otkrila oliko je za nju prošla godina bila teška

Objavljeno: 14:31h

Pauli Puerete, poznata po ulozi Ebi u seriji NCIS, prošle godine je imala težak moždani udar, koji je umalo bio fatalan. Takođe, izgubila je i članove uže porodice. - Pre godinu dana sam imala težak moždani udar, a pre toga sam izgubila tatu, a onda i bratanca Vajneja. Još uvek sam živa, sve sam preživela. Još uvek sam zahvalna i verujem i još uvek sam tu - rekla je glumica i dodala da ima još nekih zdravstvenih problema:

- Imam alergiju na boju kose, alergiju nahranu, preživela sam porodično nasilje i silovanje, napao me ludi beskućnik, zbog kog umalo nisam umrla, ali još uvek sam ovde.

Pauli je nakon 15 sezona napustila seriju NCIS, a čuvena Ebi, mnogima je bila omiljeni lik. Ipak, nakon deceniju i po, došlo je do rastanka, a glumica je otkrila i razloge:

- Ne želim da se spuštam nisko i nikada ne bih javno govorila o tome. U tabloidima su se pisale mnoge laži o meni, a ako im verujete, ostavite me na miru. Očigledno me ne poznajete - napisala je na Twitteru nakon zadnje emitirane epizode.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.