11 stvari koje će vas nasmejati ove nedelje i oterati sve probleme! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/stroyful

urnebesna zabava

11 stvari koje će vas nasmejati ove nedelje i oterati sve probleme! (VIDEO)

Teško je, znamo. Nekada sve deluje uzaludno, i mislite da se ceo svet uroti protiv vas. Tada je važno držati glavu visko i smejati se. Pomoći ćemo vam..
Objavljeno:

4. Ovaj primer nije toliko smešan, koliko poučan. U jednoj školi zamenili su kaznenu nastavu - meditacijom! Probajte sami, umesto da izludite zbog nečega, samo izmeditirajte i "uklonite" negativne misli.

5. Ovaj čovek je masjtor svog zanata. A njegov zanat je štrikanje. Da budemo precizni, on štrika džempere sa znamenitostima raznih zemalja. Zatim ih obuče, i stane ispred atrakcije koja ga je motivisala da napravi džemper. I da, izgleda potpuno... Pa, veselo?

6. Ona je iz Rusije. Ona ima 90 godina. Ona je baka - svetska putnica! Gospođa Lena putuje sama po celom svetu, i ne boji se da siproba sve moguće turističke zanimacije i "mamipare" na svojim putovanjima. I luuudoo se zabavlja!

7. Duet oca i ćerke, retko šta je simpatičnije od toga. Još ako umeju da pevaju, onda je to stvarno sjajno. Ugledajte se na njih, pevaju kao da nemaju nijednu brigu u životu. Ali nemojte se zavaravati, probleme imaju svi!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.