OVO JE PRAVO POREKLO SLAVIŠE ČUROVIĆA: Nacija će se DRŽATI za GLAVU
Foto: Sonja Spasić

istina

OVO JE PRAVO POREKLO SLAVIŠE ČUROVIĆA: Nacija će se DRŽATI za GLAVU

Za razliku od mnogih razvedenih parova, Tijana i Slaviša uspeli su da prebrode sve što ih je razdvajalo i da sačuvaju svoju porodicu

Objavljeno: 17:30h

Slaviša Čurović je filmski i pozorišni glumac. Bio je umetnički direktor Nikšićkog pozorišta od 2002. do 2006.

Glumci Tijana Čurović (41) i Slaviša Čurović (44) razveli su se pre sedam godina, a njihova ćerka Taja (15) uvek je bila njihov centar sveta i povezivala roditelje. Međutim, sada je došlo do preokreta kom se niko nije nadao.

Nakon razvoda, Tijana i Slaviša su često viđeni zajedno... Proslavljali su ćerkin rođendan, odlazili na koncerte, predstave, u restorane i poslastičarnice, kao da se nisu ni razdvojili pa je javnost često bila zbunjena.

Tijana je pre nekoliko meseci objavila zajedničku fotografiju, a opisom još više zbunila javnost.

1 / 4 Foto: Printscreen Youtube

"Šta ostaje iza nas ako ne porodica", napisala je Tijana.

"Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas – ponovo smo svi zajedno", rekla je Tijana za Stori.

Za razliku od mnogih razvedenih parova, Tijana i Slaviša uspeli su da prebrode sve što ih je razdvajalo i da sačuvaju svoju porodicu. Međutim, i dalje je misterija šta je bio razvod njihovog razlaza jer očigledno ljubavi nije nedostajalo dok su se sve vreme ponašali kao da do razlaza nije došlo, a na kraju se i ponovo okupili.

Slavko je završio 1998. godine Fakultet dramskih umetnosti na Cetinju, u klasi profesora Minje Dedića. Igrao u koprodukciji „Petit petit“ Gare teatra (Pariz).

Napisao je scenario za film „Greška“.

Čurović je godinama angažovan na političkoj sceni u Crnoj Gori, gde se izjasnio kao Srbin po nacionalnosti. Vodio je program na završnom mitingu Bloka za zajedničku državu, 16. maja 2006. godine u Podgorici, uoči referenduma o nezavisnosti Crne Gore.

Bio je član Predsedništva i Glavnog odbora Narodne stranke. Uoči parlamentarnih izbora 2012. godine, javno je podržao Demokratski front. Kao njihov kandidat je izabran za odbornika u Skupštini Glavnog grada Podgorice.

Rođen je u Bijelom Polju.

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.