VIKTORIJA JAVNO PRIZNALA DA JE IMALA GRUPNI SE*S! U sve uplela ovaj POZNATI PAR, SKANDAL U NAJAVI (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

isplivalo

VIKTORIJA JAVNO PRIZNALA DA JE IMALA GRUPNI SE*S! U sve uplela ovaj POZNATI PAR, SKANDAL U NAJAVI (FOTO)

Javno je priznala da je imala grupni seks

Objavljeno:

O lejdi Viktoriji Harvi (45), markizi sa problematičnom porodičnom istorijom, koja je devedesetih izlazila sa ozloglašenim princem Endruom, i vodila život na visokoj nozi, danas može samo da se pročita kako prima infuziju u Londonu nakon noćnog provoda.

Bogatstvo njenih roditelja, pokojnog markiza od Bristola Viktora Harvija i Ivon Mari Saton, nekada je vredelo 100 miliona dolara, a onda je njen otac bankrotirao, pa je ukrao veću količinu naktia, da bi potom završio u zatvoru.

U međuvremenu, Viktorijin polubrat Džon, sedmi markiz od Bristola, navodno je protraćio svoje nasledstvo od oko 47 miliona dolara na opijate i ekstravagantan život, a njen drugi brat, lord Nikolas je izvršio samoubistvo posle borbe sa depresijom. Lejdi Isabela, Viktorijina mlađa sestra je bila učesnica u par TV rijalitija, dok je Viktorija odlučila da se oproba u modnom svetu.

Nakon jedne Dior revije, nije imala značajnijih uspeha kao manekenka, pa je odlučila da otvori butik u Londonu, koji je radio čitavih godinu dana. Ali, ni ovaj neuspeh je nije odvratio od života u svetu mode, pa je osnovala sopstveni brend kupaćih kostima „Ladyship“, koji i danas uspešno posluje.

A, ako ste mislili da je ovo sve o nekadašnjoj It devojci iz visokog društva, prevarili ste se, jer najzanimljiviji deo tek kreće.

Viktoriju su prethodnih decenija povezivali sa mnogim poznatim osobama, među kojima su bili vozač Formule 1, Dejvid Kultard, pevač Šejn Linč, sin pokojnog fudbalera Džordža Besta, Kalum…

Markiza je jednom prilikom otkrila i da je imala grupni seks sa Stefanom Belafortom i „spajsicom“ Mel Bi. Međutim, najveću pažnju je privukla zbog svoje romanse sa princom Endruom 1999. godine. Ali, sem činjenice da su se zabavljali krajem devedesetih, ništa više se o njima ne zna.

Viktorija je tada izgubila kontakt sa kraljevskom porodicom, mada, to je nije sprečilo da prošle godine komentariše odnos princa Harija i Megan Markl.

Tada je za britanske medije izjavila da će njihov brak kratko potrajati jer su se jedno drugom „udvarali prekratko“.

Viktorija je nedavno progovorila o druženju sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, koji je bio Endruov prijatelj. Markiza je tvrdila da je bivša devojka pokojnog milijardera Gislajn Makvel, prvo bila njegova žrtva koja je kasnije postala njegov saučesnik. Takođe je rekla da ju je Maksvel koristila kao „mamac za pecanje devojčica“ koje bi kasnije seksualno zlostavljala, u periodu u kom su se družile, navodi “Daily Express“.

Iako van Britanije i Amerike nije toliko popularna, Viktorija je i dalje aktivna u londonskom javnom životu, pa se ovih dana mogu pročitati vesti puput onih da prima vitaminsku infuziju nakon klabinga ili da je viđena u gradu kako šeta svog psa, prenosi „South China Morning Post“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.