SKANDALOZNO! Krenuli na SVADBU, a MLADA povukla ŠOKANTAN POTEZ, svedok IZNEO DETALJE
Svadba, Foto: Printscreen tiktok

AU

SKANDALOZNO! Krenuli na SVADBU, a MLADA povukla ŠOKANTAN POTEZ, svedok IZNEO DETALJE

Incident se dogodio samo dan nakon što se par verio, pre nego što su poleteli za Rim gde su, kako prenosi britanski mediji, trebali da se venčaju

Objavljeno: 20:08h

Budući mladoženja iz Velike Britanije se zaprepastio nakon što ga je verenica ostavila na aerodromu “Hitrou” u Londonu i pobegla sa svim njegovim prtljagom, uključujući 5.000 funti (oko 700 hiljada dinara) u gotovini.

Incident se dogodio samo dan nakon što se par verio, pre nego što su poleteli za Rim gde su, kako prenosi britanski mediji, trebali da se venčaju, Oboje su u svojim 40-im godinama i nedavno su se upoznali.

1 / 6 Foto: Profimedia

Međutim, dok je čekala da se ukrca na let za Italiju, buduća mlada je iznenada nestala sa svim stvarima svog verenika, čim je on otišao u toalet. Šokirani i isprepadani muškarac je pozvao policiju i obavestio ih o nestalim predmetima, uključujući 5.000 funti koje je poklonio ženi. Prema podacima britanske policije, navodni incident se dogodio na terminalu broj 5.

Tužna mlada, Mlada, Svadba, Venčanje, Raskid
foto: Profimedia

– On je zaprosio dan ranije i ona je prihvatila. Planirali su da se venčaju u Rimu i spremali se da odlete tamo. Onda je ona pobegla dok je on tražio toalet i nestala sa svim njihovim stvarima – rekao je jedan posmatrač koji je bio svedok neobičnog događaja.

U izveštajima se navodi da je istraga u toku, ali da tek treba da se utvrdi da li je dotična žena izašla sa aerodroma, ili se ukrcala na let sa ukradenim novcem.

(Espreso / Times now news)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.