IZAŠLE POTPUNO OBNAŽENE SLIKE POLICAJKE JELISAVETE: Tu je i SNIMAK, držite se dobro (FOTO)
Foto: Printscreen

skandal

IZAŠLE POTPUNO OBNAŽENE SLIKE POLICAJKE JELISAVETE: Tu je i SNIMAK, držite se dobro (FOTO)

Kako doznaju ruski mediji, spomenutu pripadnicu MUP-a razbesnelo je to što je njen dojučerašnji dečko odlučio da se vrati bivšoj devojci, pa je sa sobom povela u šetnju sestru i prijateljicu, koje su joj pomagale pri distribuciji fotografija susedstvom

Objavljeno: 15:44h

Do obnaženih fotografija rivalke stigla je tako što ih je skinula sa telefona sada već bivšeg dečka.

Jedna mlada pripadnica Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije iz Novosibirska upala je u velike probleme zato što je dopustila da je savladaju povređeni ego, ljubomora i bol.

Naime, nesrećno zaljubljena policijska narednica Jelisaveta M. (23) pre neku noć je krenula u osvetnički pohod najvećim sibirskim gradom, pa je po automobilima i ulazima u zgrade počela da ostavlja golišave fotografije svoje suparnice.

Kako doznaju ruski mediji, spomenutu pripadnicu MUP-a razbesnelo je to što je njen dojučerašnji dečko odlučio da se vrati bivšoj devojci, pa je sa sobom povela u šetnju sestru i prijateljicu, koje su joj pomagale pri distribuciji fotografija susedstvom.

Golišave slike i snimak možete pogledati OVDE.

Devojka bi svejedno bila u nevolji čak i da je tokom zločina nisu snimile nadzorne kamere, jer je do njenih nadređenih stigla informacija kako je svoju suparnicu prethodno ucenjivala i pretila joj širenjem “inkriminišućeg sadržaja”.

Do obnaženih fotografija rivalke stigla je tako što ih je skinula sa telefona sada već bivšeg dečka, a portal NDN prenosi da će se slučaj najverovatnije završiti tužbom.

Ipak, neće stati samo na tome, jer je MUP pokrenuo unutrašnju istragu, pa je najavio da će mlada dama, koja je u međuvremenu pokušala da se izvini, snositi posledice bude li utvrđeno da se ogrešila o zakon.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.