BUDUĆA MLADA SAZNALA OKO ČEGA SE NJENA PORODICA KLADI PRED SVADBU: Zbog te NAMERE planira da OTKAŽE VENČANJE
Mlada, Foto: Profimedia

UŽAS

BUDUĆA MLADA SAZNALA OKO ČEGA SE NJENA PORODICA KLADI PRED SVADBU: Zbog te NAMERE planira da OTKAŽE VENČANJE

Napisala je da je trebalo da se uda krajem avgusta, ali da sad ozbiljno razmišlja o otkazivanju venčanja i udaji kod matičara jer ne želi na svoj veliki dan da vidi porodicu

Objavljeno: 13:48h

Nedavno je jedna buduća mlada na Redditu ispričala kako se šokirala i razljutila kad je otkrila da se njena porodica potajno kladi za koliko će vremena njen verenik 'zažaliti što ju je oženio'.

Napisala je da je trebalo da se uda krajem avgusta, ali da sad ozbiljno razmišlja o otkazivanju venčanja i udaji kod matičara jer ne želi na svoj veliki dan da vidi porodicu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Za opkladu joj je, rekla je, rekao jedan od braće s kojim je posebno bliska, a kad ih je suočila s tim svi su rekli da je to samo 'bezazlena šala'; premda su međusobno, a njoj iza leđa govorili i da od verenik skriva svoju pravu ličnost , kako ne bi pre svadbe shvatio kakva je zapravo...

- Venčanje bi trebalo biti krajem ovog meseca ali planiram sve da otkažem. Rekli su mi da je njihov razgovor samo bezazlena šala, ali i da ja nisam tip za pokornu ženu, što muškarac poput mog verenika očito želi. Moja se šsvastka čak našalila kako bi trebalo da pazim da moj verenik to ne shvati do nakon venčanja - ispričala je.

Svadba, Venčanje, Mladenci, Mlada, Mlađoženja
foto: Profimedia

"Već sam bio uzrujana, a njena je šala sve još pogoršala pa sam im svima rekla da ću otkazati venčanje. Porodica mi je rekla da to sad ne mogu napraviti i da se to nikom neće svideti, ali rekla sam im da me nije briga šta će bilo ko misliti. I roditelji mi govore da ne otkazujem vjenčanje jer ću požaliti, te da je 'nezgodno' to sada svima priopćiti, ali ja se neću predomisliti".

Korisnici na Redditu su odmah podržali njenu odluku da učini šta god smatra ispravnim, no mnogi su joj predložili i da ipak održi venčanje, ali bez prisutnosti svoje porodice.

- Umjesto da otkažete venčanje, poništite pozivnice i zabranite članovima svoje porodice da dođa - napisao je jedan, a drugi su poručili budućoj mladoj da im se osveti na najbolji mogući način: tako da im dokaže da su krivi.

"U ovom je slučaju najbolja osveta dobro proživljen život. Isto se i meni dogodilo, no suprug i ja smo preživeli sve opklade i već smo 20 godina srećni zajedno".

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.