HTEO DA SVIRA, PA IZVADIO OVO: Svi su gledali u KRILO, bio je BEZ BLAMA! (VIDEO)
Pijanista, Foto: Printscreen

URNEBESNO

HTEO DA SVIRA, PA IZVADIO OVO: Svi su gledali u KRILO, bio je BEZ BLAMA! (VIDEO)

Došlo je do zabune pa je muzičar morao da improvizuje

Objavljeno:

Pijanista iz SAD koji je angažovan za nastup na venčanju bio je primoran da svira na iPad-u jer je zbog zabune ostao bez pravog klavira.

Nejt Hens bio je zbunjen kada je stigao na svadbu u Minesoti kada su ga svatovi pitali gde mu je instrument. Naime, i sa mladine i sa mladoženjine strane su mislili da će oni drugi doneti klavir.

Kreativni 34-godišnji muzičar nije paničio već je spasao šta se spasiti može tako što je povezao tablet sa zvučnicima i počeo da svira preko aplikacije sa klavijaturom. Podršku mu je pružala violinistkinja Kara Vilson.

– Bio sam najnervozniji zbog ovog nastupa. Morao sam da sviram samo sa tri prsta. Osećao sam se kao školarac koji svira klavir. Čudan i najteži deo je bilo kašnjenje Bluetooth signala. Teško je držati takt. Morao sam da ne slušam šta druga osoba radi i da se isključim. Srećom, to nije događaj na kome vas svi gledaju i drago mi je što sam imao violinistu da preuzme melodiju – napisao je on u postu na Instagramu pored snimka neobičnog nastupa.

Nejt kaže da su mladenci bili zadvoljni njegovom svirkom, na kojoj je bilo svačega, od “Bitlsa” do Tejlor Svift. Dodaje da oni nisu čak ni primetili da drži tablet u krilu.

– Nevesta mi je rekla da joj je brat rekao da sviram na iPad-u, ali sama nije primetila. To je svakako jedinstveno iskustvo za pamćenje, i njima i meni. Drago nam je što je prošlo tako dobro, jer smo svirali na najvažnijim delovima svadbe – objasnio je on i dodao da će ubuduće uvek nositi klavijaturu na baterije i zvučnik za svaki slučaj.

Korisnici Instagrama bili su oduševljeni ovom pričom i hvalili su Nejtovo umeće.

– Iskreno, super impresivno! Zvuči neverovatno i to je odlična priča – glasio je jedan komentar.

– Sada to možeš da dodaš u svoju biografiju – dodao je neko.

Našla se i jedna osoba koja nije bila oduševljena, misleći da su mladenci trebali da traže povraćaj novca, ali je Nejt odgovorio da je zapravo dobio napojnicu za svoju kreativnu ideju.

– Njihova greška u komunikaciji je dovela do ovog scenarija – pojasnio je pijanista.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.