ŠOK PRIZOR U PROGRAMU UŽIVO: Ova žena se SAGNULA i počela da RADI OVO, kamera SVE SNIMILA (VIDEO)
Voditeljka, Foto: Printscreen/Youtube/ ProjectEpic

STRAŠNO

ŠOK PRIZOR U PROGRAMU UŽIVO: Ova žena se SAGNULA i počela da RADI OVO, kamera SVE SNIMILA (VIDEO)

Međutim, jedan gledalac je napravio drugačije zapažanje, upoređujući ponašanje žene sa ponašanjem psa

Objavljeno: 16:47h

Žena je ostavila ljude bez teksta kad se svukla nasred plaže kako bi vršila nuždu, a da bi nesreća bila još veća, sve je to snimila televizijska kamera.

Snimatelj CNN-a brzo je reagovao na neverovatne scene koje su se odvijale iza reporterke Sare Sidner dok je govorila uživo sa plaže u Los Anđelesu. Kamerman je promenio ugao kada je video šta se dešava u programu, a telo reporterke je prekrilo situaciju koja se odvijala iza njenih leđa. Snimak je nastao u avgustu 2020. godine.

Umesto da se gledoaci fokusiraju na Saru, prizor iza nje je bio “zanimljiviji” od bilo čega. U pozadini se vidi žena koja prvo maršira plastičnim kesama, spušta ih, a zatim baš iza reporterke, skida svoje pantalone i donji veš kako bi obavila nuždu i to uživo na televiziji!

Sarina koleginica koja je bila u CNN-ovom studiju jedva je uspela da ne pravi grimase dok je gledala šta se dešava. Pored podešavanja ugla kamere, Sari je rečeno da napravi korak udesno u pokušaju da zaštiti gledaoce od prizora iza sebe.

Jedna osoba je prokomentarisala: “Kad zagusti, moraš da ideš.”

Međutim, jedan gledalac je napravio drugačije zapažanje, upoređujući ponašanje žene sa ponašanjem psa.

– Krivim pse, otkako su ljudi obukli svoje pse u ljudsku odeću, hranili ih kao ljude i tretirali ih kao ljude, psi su poprimili karakteristike ljudi, a očigledno se desilo i obrnuto. Ako želite da se ponašate kao psi bar neka vas neko prati sa plastičnom kesom da pokupi iza vas – bio je jedan od komentara.

(Espreso / CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.